Βιασμός 12χρονης: Προφυλακιστέος ο 36χρονος υπάλληλος νοσοκομείου

©ΣΩΤΗΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI

Την προφυλάκιση του 36χρονου εργαζόμενου σε μεγάλο νοσοκομείο της Αθήνας ,που εμπλέκεται στην υπόθεση της 12χρονης από τον Κολωνό, αποφάσισε το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Οι δικαστές έλυσαν τη διαφωνία που προέκυψε μετά την απολογία του για γενετήσιες πράξεις με ανήλικο έναντι αμοιβής, υπέρ του εισαγγελέα, ο οποίος είχε την άποψη ότι πρέπει να προφυλακιστεί.

Την κρίση των δικαστών βάρυνε η αναγνώριση του κατηγορούμενου από το κορίτσι με το οποίο φέρεται να ήρθε σε επαφή τον περασμένο Ιούλιο.

  Μετά την απόφαση για τον 36χρονο, οι κατηγορούμενοι που βρίσκονται προσωρινά κρατούμενοι για την υπόθεση είναι συνολικά έξι πρόσωπα μεταξύ των οποίων και η μητέρα του κοριτσιού.

Βιασμός 12χρονης: Αίτημα αποφυλάκισης κατέθεσε η μητέρα της

Υπενθυμίζεται πως αίτημα αποφυλάκισης υπέβαλε σήμερα η μητέρα της 12χρονης από τον Κολωνό.

Από την υπεράσπισή της υποστηρίζεται πως δεν στοιχειοθετείται η κατηγορία της μαστροπείας, όποτε και θα ζητήσουν να της επιβληθούν περιοριστικοί όροι.

Ακόμη ισχυρίζονται πως η 12χρονη έχει αναφέρει στις καταθέσεις της στους αστυνομικούς του Ανηλίκων πως η μητέρα της δεν γνώριζε τίποτα για την υπόθεση.

Aπό το έλεγχο που έγινε στο κινητό της 37χρονης δεν προκύπτει πως είχε κατεβάσει την εφαρμογή της διαδικτυακής σελίδας γνωριμιών.

Για να ενημερώνεστε πάντα πρώτοι!

Κάνε εγγραφή στο Newsletter μας και απόκτησε πρόσβαση στα νέα πριν από όλους τους άλλους.