Την «ειλικρινή και βαθιά λύπη για τους τραυματισμούς» εκφράζει το Allou! Fan Park

©EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ

Την «ειλικρινή και βαθιά λύπη μας για τους τραυματισμούς που συνέβησαν στις εγκαταστάσεις μας» εκφράζουν οι εκπρόσωποι της εταιρίας Allou! Fan Park για το ατύχημα στις εγκαταστάσεις της, διά του συνηγόρου τους, Μιχάλη Δημητρακόπουλου.

Η δήλωση του πληρεξούσιου δικηγόρου για τον τραυματισμό έχει ως εξής:

«Στην πολυετή λειτουργία του πάρκου ψυχαγωγίας δεν είχε συμβεί ποτέ κάποιο ατύχημα, γιατί τηρούνταν πάντοτε ευλαβικά οι όροι και οι προδιαγραφές ασφαλούς διεξαγωγής των ψυχαγωγικών παιγνίων.

Στους συχνούς- πυκνούς ελέγχους των αρμοδίων δημοσίων αρχών δεν διαπιστώθηκε κάποια παράβαση. Στην παρούσα χρονική στιγμή, εκφράζουμε δημόσια την ειλικρινή και βαθιά λύπη μας για τους τραυματισμούς που συνέβησαν στις εγκαταστάσεις μας, ευχόμαστε ταχεία ανάρρωση και είμαστε στο πλευρό των τραυματισμένων. Ήδη δώσαμε εντολή στον πληρεξούσιο δικηγόρο μας, Μιχάλη Δημητρακόπουλο, να έρθει σε άμεση επικοινωνία με τους πληρεξούσιους δικηγόρους των τραυματισθεντων, ώστε να προσφέρουμε την αναγκαία βοήθεια στους εντολείς τους.

Η άνω πρωτοβουλία μας εκπορεύεται εκ λόγων ηθικού καθήκοντος και δεν συνιστά παραδοχή υπαιτιότητας. Προέχει να γίνουν καλά οι τραυματισθέντες και είναι βεβαιον ότι τα θεσμικά όργανα της πολιτείας θα διαφωτίσουν κάθε πτυχή αυτού του θλιβερού συμβάντος».

Για να ενημερώνεστε πάντα πρώτοι!

Κάνε εγγραφή στο Newsletter μας και απόκτησε πρόσβαση στα νέα πριν από όλους τους άλλους.