Στον εισαγγελέα η μητέρα της 12χρονης – Τα στοιχεία που οδήγησαν στη σύλληψή της

©ΡΑΦΑΗΛ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ / EUROKINISSI

  Τα εμβάσματα στον τραπεζικό λογαριασμό της από τον 53χρονο κατηγορούμενο για βιασμό και εκπόρνευση της 12χρονης, οι τηλεφωνικές συνομιλίες της μαζί του και η ύποπτη συμπεριφορά της οδήγησαν τη σύλληψη της μητέρας της κοριτσιού.

Η 37χρονη κατηγορείται «για διακεκριμένη περίπτωση μαστροπείας εναντίον προσώπου νεότερου των 15 ετών, από ανιόντα συγγενή εξ αίματος και με προσφορά ή υπόσχεση πληρωμής χρημάτων ή οποιουδήποτε ανταλλάγματος κατ’ εξακολούθηση». Παράλληλα, αναμένονται και νέες συλλήψεις.

   Η μητέρα, που εργαζόταν ως καθαρίστρια στο μίνι – μάρκετ του 53χρονου, οδηγήθηκε στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής. Σήμερα (13/10) το πρωί οδηγείται στον εισαγγελέα.

   Η 37χρονη αρνείται τις κατηγορίες και ισχυρίζεται ότι ο 53χρονος προσπαθεί να την ενοχοποιήσει. Οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων θεώρησαν αφύσικη την συμπεριφορά της 37χρονης ως προς την κόρη της, ενώ υπήρχαν ορισμένα στοιχεία, όπως το ακριβό κινητό τηλέφωνο της 12χρονης που δεν «κολλούσαν» με την οικονομική κατάσταση της οικογένειας.

Για να ενημερώνεστε πάντα πρώτοι!

Κάνε εγγραφή στο Newsletter μας και απόκτησε πρόσβαση στα νέα πριν από όλους τους άλλους.