Πάτρα: Σε εξέλιξη φωτιά στην περιοχή Γηροκομειό

Ισχυρές πυροσβεστικές δυνάμεις επιχειρούν στην περιοχή Γηροκομειό, της Πάτρας, προκειμένου να θέσουν υπό έλεγχο την φωτιά που καίει χαμηλή βλάστηση και βρίσκεται κοντά σε σπίτια.

 Έχει ζητηθεί η συνδρομή εναέριων πυροσβεστικών μέσων, ενώ η Αστυνομία βρίσκεται σε ετοιμότητα, ώστε, αν χρειαστεί, να απομακρυνθούν προληπτικά κάτοικοι της περιοχής, αλλά και άτομα που βρίσκονται στο θεραπευτικό παιδαγωγικό κέντρο, «Μέριμνα».

Μήνυμα, μέσω του 112, εστάλη στους κατοίκους της περιοχής Γηροκομειό της Πάτρας, προκειμένου να βρίσκονται σε ετοιμότητα και να ακολουθούν τις οδηγίες των Αρχών, λόγω της φωτιάς που βρίσκεται σε εξέλιξη στην περιοχή.

Αρχικά στην μάχη με τις φλόγες μπήκαν περισσότεροι από 30 πυροσβέστες με μία ομάδα πεζοπόρου τμήματος και 10 οχήματα, καθώς και τρία εναέρια μέσα επιχειρούν στην περιοχή Γηροκομειό της Πάτρας, προκειμένου να θέσουν υπό έλεγχο τη φωτιά. Παράλληλα, υπάρχει ετοιμότητα για εκκένωση του «Καραμανδανείου» Νοσοκομείου Παίδων και του «Κωνσταντοπούλειου» Ευγηρείου.

Κατά την διάρκεια της πυρκαγιάς ενισχύθηκαν οι πυροσβεστικές δυνάμεις που επιχειρούν στην περιοχή Γηροκομειό της Πάτρας, προκειμένου να θέσουν υπό έλεγχο την φωτιά. Ειδικότερα, στο πύρινο μέτωπο επιχειρούν περίπου 80 πυροσβέστες με τρεις ομάδες πεζοπόρων τμημάτων και περισσότερα από 25 οχήματα, ενώ από αέρος πραγματοποιούν συνέχειες ρίψεις νερού δέκα εναέρια μέσα.

Διαβάστε επίσης:
Σλοβακία: Ο πρωθυπουργός Ρόμπερτ Φίτσο ανέλαβε και πάλι τα καθήκοντά του, μετά την απόπειρα δολοφονίας του τον Μάιο
Μητσοτάκης: «Κλειστός ο δρόμος της Ευρώπης για την Βόρεια Μακεδονία αν δεν σεβαστεί την Συμφωνία των Πρεσπών»
Η Τουρκία θα υποστηρίξει τον Ρούτε ως επόμενο επικεφαλής του ΝΑΤΟ



Για να ενημερώνεστε πάντα πρώτοι!

Κάνε εγγραφή στο Newsletter μας και απόκτησε πρόσβαση στα νέα πριν από όλους τους άλλους.