Πάνω από 300 συνομιλίες με το προφίλ της 12χρονης έδειξαν τα ηλεκτρονικά ίχνη

©ΣΩΤΗΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI

Πίσω από 6ψήφια νούμερα κρύβονταν οι κατηγορούμενοι για βιασμό της 12χρονης κοπέλας από τον Κολωνό.

Χρήστες με 6ψηφια ID διαδικτυακής σελίδας γνωριμιών, όπως δείχνει η έρευνα της ΕΛΑΣ. Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, περισσότερες από 300 συνομιλίες εμφανίζονται να έχουν πραγματοποιηθεί από προφίλ που φέρεται να ανήκει στην 12χρονη, ενώ έχουν βρεθεί και πολλά προφίλ που φέρεται να παραπέμπουν στην ανήλικη.

Χθες (20/10) άλλοι δύο άνδρες παρουσιάστηκαν στη ΓΑΔΑ: Ο πρώτος, ηλικίας 43 ετών, ταυτοποιήθηκε πως είχε συνομιλία με την ανήλικη και ο δεύτερος, 54 ετών, δήλωσε ότι είναι χρήστης διαδικτυακής εφαρμογής γνωριμιών, ωστόσο υποστήριξε ότι δεν είχε συνομιλήσει με ανήλικο.

Οι αστυνομικοί έχουν φτάσει σε 212 προφίλ που είχαν επικοινωνήσει με το προφίλ της ανήλικης.

Πληροφορίες για εμπλοκή δύο αστυνομικών

Ο κ. Λύτρας είπε πως έχει πληροφορίες για δύο αστυνομικούς που φέρονται να εμπλέκονται στην υπόθεση, ενώ τόνισε πως θα έχουμε πολλές συλλήψεις.

Πειθαρχική έρευνα για τη διαρροή της δικογραφίας

Ο Πρόεδρος της Ολομέλειας των Πειθαρχικών Συμβουλίων του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών, κ. Ζήσης Κωνσταντίνου, μετά από σχετικό αίτημα του Προέδρου του ΔΣΑ, κ. Δημήτρη Βερβεσού, διέταξε αυτεπάγγελτα τη διενέργεια επείγουσας πειθαρχικής προκαταρκτικής έρευνας για τη διερεύνηση τυχόν πειθαρχικών παραπτωμάτων από δικηγόρους που έχουν χειριστεί τη συγκεκριμένη υπόθεση μέχρι σήμερα

Για να ενημερώνεστε πάντα πρώτοι!

Κάνε εγγραφή στο Newsletter μας και απόκτησε πρόσβαση στα νέα πριν από όλους τους άλλους.