OnlyFans: Πρωταθλήτριες (και) στις καυτές πόζες [pics]

©Shutterstock

Nεαρές, σέξι και γυμνασμένες, γλυκάθηκαν από το Instagram και αποφάσισαν να συνδυάσουν (ή να… παρατήσουν) τον αθλητισμό και να θησαυρίσουν προσφέροντας καυτές πόζες και βίντεο στη γνωστή συνδρομητική πλατφόρμα OnlyFans.

Σταύρος Κουράκος/ActionPress

Μια νέα «μάστιγα» έχει κάνει την εμφάνισή της στο κίνημα του αθλητισμού και ονομάζεται «προσφορά σεξουαλικού περιεχομένου επί πληρωμή». Το συναντάμε σχεδόν καθημερινά στο ρεπορτάζ και στις αναρτήσεις των site’s με συνήθη τίτλο: «Γνωστή αθλήτρια άνοιξε λογαριασμό στο “OnlyFans” και προσφέρει βίντεο και φωτογραφίες». Πρόκειται για μία συνδρομητική πλατφόρμα στο διαδίκτυο, στην οποία όσοι πληρώσουν την σχετική συνδρομή, μπορούν να δουν από πορνογραφικό υλικό μέχρι απλές σεξουαλικές φωτογραφήσεις. Ανάλογα με το πρόσωπο και το περιεχόμενο, ποικίλει και το ύψος της συνδρομής.

Θα μου πείτε ότι πλέον έχει γεμίσει το διαδίκτυο από τέτοια site και που είναι το περίεργο. Αυτό που φαίνεται ότι έχει κάνει την διαφορά και αναγκάζει αθλήτριες να το κάνουν παράλληλα με την δράση τους ή ακόμη και να σταματήσουν τον αθλητισμό για να αφιερωθούν σε αυτό, είναι ότι ο κόσμος προσελκύεται από το γεγονός ότι κοπέλες που τις βλέπει να πρωταγωνιστούν στα σπορ, είναι διατεθειμένες να του ανοίξουν την «κλειδαρότρυπα» και να του προσφέρουν μία διαφορετική πτυχή από αυτή που τις έχουν συνηθίσει, κάτι που δεν είναι διατεθειμένες να το κάνουν δωρεάν μέσω του Instagram. Αυτή η ιδιαιτερότητα των celebrities του αθλητισμού κάνει την διαφορά για το site και τους φιλάθλους που το ακολουθούν και βέβαια για τις αθλήτριες που βγάζουν ένα εύκολο, αλλά και απρόσμενο κέρδος.

Από τα super cars, στα 10 εκ. δολ. σε τρία χρόνια!

Από τις πρώτες που άνοιξε τον χορό της εισόδου στην πλατφόρμα ήταν η οδηγός Supercars, Ρενέ Γκράτσιε (Renee Gracie). Η Αυστραλή στα 27 της χρόνια, λέει ότι πλέον είναι εκατομμυριούχος και το οφείλει στο πορνογραφικό υλικό που ανεβάζει στο «OnlyFans», αφού σύμφωνα με δική της δήλωση, τα τελευταία τρία χρόνια έχει βγάλει 10 εκ. δολάρια και συνεχίζει να βγάζει περί τις 500.000 δολάρια το μήνα! Ποσά απίστευτα, εάν είναι αληθινά. Όπως και να ‘χει, το 2017 αποφάσισε να σταματήσει να την ενασχόλησή της με τον μηχανοκίνητο αθλητισμό και να αξιοποιήσει τα φυσικά της προσόντα, προσφέροντας άλλου είδους θέαμα στους ακολούθους της. Έχοντας ξεπεράσει τις 1.300 αναρτήσεις σεξουαλικού περιεχομένου και τους 540.000 συνδρομητές, η χρέωση που έχει είναι από τις μικρότερες, στα 5 δολάρια το μήνα.

Η οδηγός Supercars, Ρενέ Γκράτσιε (Renee Gracie)

50 φορές περισσότερα από όσα βγάζει στο βόλεϊ

Μπορεί να είναι μόλις 22 χρονών, να αγαπάει το βόλεϊ και να αποδεικνύεται μεγάλο αστέρι στο άθλημα, όμως η Βραζιλιάνα, Κι Άλβες (Key Alvees), βρήκε ότι μπορεί παράλληλα να παρουσιάζει «ροζ» περιεχόμενο στο «OnlyFans» και έτσι να βγάζει 50 φορές περισσότερα χρήματα από ότι εισπράττει ετησίως από την ενασχόλησή της με την πετοσφαίριση. Η Βραζιλιάνα καλλονή, η οποία είναι και μοντέλο, αφού πρώτα με την δράση της μάζεψε στο Instagram 5,9 εκ. ακολούθους και είδε ότι οι χορηγοί δεν μπορούν να της αποφέρουν αυτά που περίμενε, αποφάσισε να μπει στην γνωστή πλατφόρμα ερωτική περιεχομένου, για να προσφέρει κάτι… παραπάνω από τις κοινές φωτογραφίες της, έτσι ώστε να αυξήσει κατά πολύ τα έσοδά της στον τραπεζικό της λογαριασμό.

Συγκεκριμένα, έχει γίνει γνωστό ότι από την αθλητική της ενασχόληση σε επαγγελματικό επίπεδο με την ομάδα Osasco, του Σάο Πάουλο, θα λάβει για το 2022 περί τις 25.000 δολάρια, την ίδια ώρα που από τους συνδρομητές που έχει στον λογαριασμό της στο «OnlyFans» τα έσοδά της θα ξεπεράσουν τα 1,2 εκ. δολάρια. Η ίδια πάντως αναφέρει για το περιεχόμενο που προφέρει ότι: «Οι φωτογραφίες που δημοσιεύω στη σελίδα μου στο “OnlyFans” προορίζονται αποκλειστικά για «ελαφριές» και επαγγελματικές συνεδρίες. Ούτε γυμνό ούτε κάτι τέτοιο. Όποιος το ψάχνει στο προφίλ μου δεν θα το βρει». Η συνδρομή που έχει βάλει είναι στα 13,99 δολάρια το μήνα.

Η Βραζιλιάνα βολεϊμπολίστρια Κι Άλβες (Key Alvees)

Πρωταθλήτρια στο επί κοντώ το άνοιξε πριν απ’ τους Ολυμπιακούς Αγώνες

Η Αλίσα Νιούμαν (Alysha Newman) είδε σαν ευκαιρία την συμμετοχή της για δεύτερη φορά σε Ολυμπιακούς Αγώνες, αφού μετά από την Βραζιλία το 2016 έλαβε μέρος και στο Τόκυο το 2021 και πριν πάει στην χώρα του Ανατέλλοντος Ηλίου, άνοιξε και αυτή λογαριασμό στο «OnlyFans». Μάλιστα της το ζήτησε το κοινό της στο Instagram, το οποίο έχει φτάσει τους 607.000. Πάντως φάνηκε ότι το μυαλό της το είχε μόνο στις πόζες, αφού στο Τόκυο έκανε τρία άκυρα και αποκλείστηκε χωρίς καν να καταγράψει επίδοση.

Η ίδια, έναν χρόνο μετά, εξηγεί γιατί το έκανε: «Είτε μου αρέσει, είτε όχι, έχω σεξουαλικοποιηθεί στο άθλημά μου λόγω των ρούχων, ή της ομορφιάς μου. Όταν εμφανίζομαι με το μπουστάκι να αγωνιστώ, είτε ακόμη και με ολόσωμο, συνεχώς δέχομαι σχόλια. Δεν σταματά αυτό. Όταν αποφάσισα να μπω στον κόσμο του «OnlyFans» ήταν σημαντικό για μένα να έχω τον έλεγχο του τι ανεβάζω. Δεν ανεβάζω γυμνές φωτογραφίες, αλλά χρησιμοποιώ την πλατφόρμα για να έρθω σε επαφή με τους θαυμαστές μου. Και από τη στιγμή που με υπάρχει αυτή η σεξουαλικοποίηση στο πρόσωπό μου στα ΜΜΕ, σκέφτηκα πως γιατί να μην το κάνω μόνη μου και να έχω το ανάλογο κέρδος; Όσο μεγαλώνεις είναι ωραίο να βλέπεις τον εαυτό σου να μεταμορφώνεται σε αυτό που θες. Μέχρι να αγωνιστώ στους Ολυμπιακούς Αγώνες δεν είχα αυτή την αίσθηση της δύναμης που έχω τώρα για τη ζωή μου», είπε χαρακτηριστικά. Η 28χρονη Καναδή πρωταθλήτρια του επί κοντώ χρεώνει συνδρομή 19,99 δολάρια το μήνα όσους θέλουν να δουν τις… ιδιαίτερες φωτογραφίες της.

Η Αλίσα Νιούμαν (Alysha Newman)

Ανθίζει στον χώρο των πολεμικών τεχνών

Η μία μετά την άλλη, οι αθλήτριες των πολεμικών τεχνών και ειδικά του ΜΜΑ, το οποίο είναι αρκετά διαδεδομένο στο εξωτερικό, μπαίνουν στο «OnlyFans» για να δώσουν στο κοινό μία διαφορετική… οπτική τους. Από την μία η μαχητικότητα σώμα με σώμα απέναντι σε κάθε αντίπαλο και από την άλλη η γυναικεία φύση που ξεδιπλώνεται μέσα από τις φωτογραφήσεις και φτάνει ακόμα και στα όρια του απροχώρητου. Βέβαια η Πέιτζ Βαν Ζαντ (Paige VanZant) η οποία πρόσφατα μπήκε στον… χορό, μας είχε συνηθίσει σε καυτές πόζες, παρότι μέσα στο ρινγκ είναι απλησίαστη!

Η 28χρονη Αμερικανίδα έχει 3,2 εκ. ακολούθους στο Instagram και ξεκίνησε με μία συνδρομή της τάξεως των 9,99 δολαρίων το μήνα, ενώ για να μαζέψει κοινό, άφησε και κάποιες ώρες ελεύθερο περιεχόμενο.

Η Πέιτζ Βαν Ζαντ (Paige VanZant)

Είχε προηγηθεί ανάλογη κίνηση της Λουσέρο Ακόστα (Lucero Acosta) με την 27χρονη Μεξικανή πολεμίστρια να κάνει ντεμπούτο στην πλατφόρμα με το μήνυμα: «Πολύ ψυχρή. Αλλά αν καταφέρεις να κερδίσεις την καρδιά της, η κόλαση σου ανήκει!» Η ίδια είχε αποκαλύψει ότι είχε δεχθεί ενδοοικογενειακή βία από τον σύζυγό της. Στο Instagram έχει 217.000 ακολούθους και στο «OnlyFans» χρεώνει 19,99 δολάρια μηνιαίως.

Η Μεξικανή Λουσέρο Ακόστα (Lucero Acosta)

Από την ιππασία στις σεξουαλικές selfies

Η Λίμπυ Χόπγουντ (Libby Hopwood) είχε περισσότερες από 300 νίκες ως τζόκεϊ σε ιπποδρομιακούς αγώνες όμως ένα ατύχημα που είχε το 2014, την ανάγκασε να σταματήσει. Ψάχνοντας τρόπο για να βγάλει λεφτά, στράφηκε προς το «OnlyFans» με μοναδικό φόβο όπως έχει δηλώσει, να μην εκτεθεί σε δημόσια θέα μόνο για 50 δολάρια. Δεν θα ήθελε να είναι αυτή η τιμή για να προσφέρει μία εικόνα του πλούσιου μπούστου της. Η ίδια έχει δηλώσει ότι: «Ξεκίνησα φορώντας μόνο εσώρουχα. Μου αρέσει να δείχνω σε φόρμα, οπότε σκέφτηκα γιατί να μην το κάνω με εσώρουχα. Χρησιμοποιώ τα 20 χρόνια μου στη βιομηχανία της ιππασίας και προσπαθώ να τα μοιραστώ με μια σέξι, εκδοχή». Ήδη έχει εκατοντάδες συνδρομητές τους οποίους δεν αφήνει ποτέ στενοχωρημένους…

Η Λίμπυ Χόπγουντ (Libby Hopwood) μετρά πάνω από 300 νίκες ως τζόκεϊ σε ιπποδρομιακούς αγώνες

Για να ενημερώνεστε πάντα πρώτοι!

Κάνε εγγραφή στο Newsletter μας και απόκτησε πρόσβαση στα νέα πριν από όλους τους άλλους.