Οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας [31/10-4/11]

Μια βδομάδα που φέρνει εξελίξεις κατά κύριο λόγο στα ζώδια του σταθερού Σταυρού με τον Ερμή να κινείται στο ζώδιο πλέον του Σκορπιού και την Αφροδίτη να φέρνει γεγονότα καρμικά και ξαφνικά στον ίδιο άξονα ζωδίων. Για τα μεταβλητά ζώδια, Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες και Ιχθύες έρχεται μία δύσκολη συνθήκη που λέγεται Άρης ανάδρομος. Τα μεταβλητά ζώδια θα υποστούν κάποιες δυσκολίες αναφορικά με την επίλυση θεμάτων και θα επανεξετάσουν καταστάσεις και σχέσεις που μπορεί να βρεθούν διαστρεβλωμένες.

zar_athrou_stra / Action Press

Tυχεροί εβδομάδας: Ζυγοί, Σκορπιού, Αιγώκεροι…αλλά το νου σας στον ανάδρομο

Kριός: Η θεματολογία της εβδομάδας αφορά ξεκάθαρα τα οικονομικά σας, τα εισοδήματα σας αλλά και τα έξοδα καθώς και την ρύθμιση χρεών. Στις 29/10 Αρχίζουν οι εντατικές συζητήσεις περί της οικονομικής σταθερότητας σας και ψάχνετε λύσεις. Στις 2 & 5 Νοεμβρίου κάποια ξαφνικά γεγονότα στην ίδια θεματολογία των οικονομικών, σας φέρνουν νέα δεδομένα. Προσέξετε αρκετά από 31 Οκτωβρίου και μετά το μεταφορικό σας όχημα, την οδήγηση σας αλλά και πως εκφράζεστε, καθώς εκεί μπορεί να προκύψουν κάποιες λακκούβες εντάσεων και μπορεί να αισθανθείτε ότι δεν επικοινωνείτε σωστά ούτε καν με το κατοικίδιό σας.

Ταύρος: Ο Ερμής που πλέον εισέρχεται στο ζώδιο του Σκορπιού σας προκαλεί να συζητήσετε και να ξεκαθαρίσετε θέματα που αφορούν την ερωτική σας σχέση ή τον γάμο σας. Τα άλυτα ζητήματα καιρός είναι να λυθούν και στις 2 και 5 Νοεμβρίου θα υπάρξουν και ξαφνικά γεγονότα τα οποία θα φέρουν επί τάπητος νέες συζητήσεις και νέα δεδομένα στην συντροφική σας ζωή. Κατά τ ’άλλα ο Άρης στις 31/10 γυρνάει ανάδρομος στον δεύτερο ηλιακός σας οίκο πράγμα που σημαίνει ότι θέματα που αφορούν την οικονομική σας ασφάλεια και τα εισοδήματα δημιουργούν μπερδέματα και μία αναστολή αποφάσεων

Δίδυμοι: Και ήρθε η στιγμή που στις 31/10 που Άρης στο ζώδιό σας γυρνάει ανάδρομος και τώρα αρχίζουν τα δύσκολα. Τον μεγαλύτερο βαθμό δυσκολίας θα τον γευτούνε οι εκπρόσωποι του τρίτου δεκαημέρου. Το φαινόμενο αυτό φωνάζει πως η προσπάθεια για κάποιο στόχο πλέον θα χρειαστεί την διπλάσια ενέργεια και θα είναι πάρα πολύ εύκολο να υπάρξουν καθυστερήσεις, αστοχίες και εσωτερικές δικές σας εκρήξεις. Από την άλλη στις 2 & 5 Νοεμβρίου η Αφροδίτη μιλάει για αλλαγές στο εργασιακό σας περιβάλλον και για τον στόχο να καλυτερέψετε την υγεία σας αλλά και την καθημερινότητά σας.

Καρκίνος: Αυτή η βδομάδα έχει δύο διαφορετικούς χαρακτήρες. Ας ξεκινήσουμε από τα δύσκολα ο Άρης γυρίζει αναδρομή πορεία στις 31 Οκτωβρίου και αυτό σημαίνει ότι ξεκινάει ο Γολγοθάς των εσωτερικών σας εκρήξεων και χρειάζεται αρκετή ζυγοστάθμιση η ψυχολογία σας καθώς θα νιώθετε ότι πάτε ένα βήμα μπροστά και παράλληλα το παίρνετε πίσω. Στα καλά νέα τώρα η Αφροδίτη βρίσκεται στον πέμπτο οίκο σας ευνοώντας τα θέματα έρωτα. Στις 2 & 5 Νοεμβρίου ξαφνικά γεγονότα έρχονται που μπορούν να φέρουνε έναν ξαφνικό έρωτα με καρμική χροιά μέσω του φιλικού περιβάλλοντος. Το νου σας!

Λέων: Στις 2 & 5 Νοεμβρίου ξαφνικά γεγονότα με καρμική χροιά βρίσκουνε λύσεις και δημιουργούν εξελίξεις στα επαγγελματικά σας αλλά και στα θέματα της σταθερότητα στη ζωή σας. Δεν αποκλείεται να έχετε μία προαγωγή ή μία αύξηση και θετικά νέα δεδομένα στην καριέρα σας που μπορεί να φέρει εντυπωσιακή εξέλιξη.  Παράλληλα θα συζητήσετε ή θα σκεφτείτε σοβαρά και μία μετακόμιση. Από την άλλη ο ανάδρομος Άρης σε εσάς επηρεάζει με δύσκολο τρόπο τις φιλίες σας και το κοινωνικό τους περιβάλλον. Προσοχή στις παρεξηγήσεις με φίλους γιατί μπορεί να υπάρχουν προστριβές.

Παρθένος: Θα πρέπει να δώσετε ιδιαίτερη προσοχή αυτή την εβδομάδα στο κομμάτι της καριέρας και των επαγγελματικών σας καθώς σχέδια που είχατε προετοιμάσει και περιμένετε να συμβούν μπορεί να μην πάρουν τον δρόμο που θέλατε. Δείξτε παραπάνω στωικότητα και διάθεση να ξεμπερδέψετε δυσνόητες καταστάσεις με ανωτέρους σας στα επαγγελματικά σας γιατί αυτό μπορεί να επιφέρει μέχρι και ακύρωση σημαντικών σχεδίων σας. Στα καλά νέα ως αντιστάθμιση στα θέματα καριέρας στις 2 & 5 Νοεμβρίου η επικοινωνία σας βρίσκεται σε εύνοια κάτι που ενισχύει το ταλέντο σας στην επίλυση δύσκολων καταστάσεων.

Ζυγός: Στις 2 & 5 Νοεμβρίου έρχονται πάρα πολύ καλά νέα στο κομμάτι των εισοδημάτων σας που βλέπετε να αυξάνονται μέσα από την συγκυρία ξαφνικών γεγονότων που σας ευνοούν. Από την άλλη ο Άρης στις 31/10 γυρνάει ανάδρομος και αυτό αναμοχλεύει θέματα που έχουνε να κάνουνε με τους εσωτερικούς σας ρυθμούς αλλά και την ψυχική σας ηρεμία. Αυτή την εποχή και μέχρι το τέλος του χρόνου καλό θα ήτανε να βρείτε τρόπους να ξανά βρείτε το κέντρο σας με όποιο τρόπο πραγματικά σας χαλαρώνει και σας βοηθάει να κάνετε επιτυχημένα το εσωτερικό σας μακροβούτι.

Σκορπιός: Και ήρθε η στιγμή όπου η Αφροδίτη βρίσκεται στο ζώδιό σας και σας βοηθάει με την αστερόσκονη της να λάμψετε, να ερωτευτείτε να βρεθείτε στο επίκεντρο. Η Αφροδίτη ξεκινάει δυναμικά τις ευκαιρίες στον έρωτα στις 2 & 5 Νοεμβρίου καθώς σχέσεις ερωτικές  και νέες γνωριμίες φέρνουνε γεγονότα με καρμική χροιά και τρόπο ξαφνικό. Αυτή την εβδομάδα όλα αφορούν την προσωπική σας ζωή, την ανανέωση σας και τον έρωτα. Από την άλλη ο Άρης που γυρνάει ανάδρομος στον όγδοο ηλιακό σας οίκο σημαίνει ότι μπορεί να σας φέρει κάποια χρέη που πρέπει να ρυθμίσετε.

Τοξότης: Ο Άρης μέχρι και τώρα σας έφερε γεγονότα και εξελίξεις στο κομμάτι των ερωτικών σχέσεων αλλά τώρα γυρνάει ανάδρoμος πράγμα που σημαίνει ότι θα υπάρξουν προστριβές με το έτερον σας ήμισυ. Η συμβουλή μου είναι με αυτή τη θέση του Αρη να επικοινωνείτε σωστά τις σκέψεις σας και τους προβληματισμούς σας στην σχέση σας. Από την άλλη η Αφροδίτη στις 2 & 5 Νοεμβρίου σας βοηθάει να λύσετε θέματα που αφορούν το εργασιακό σας περιβάλλον την καθημερινότητά σας και να βελτιώσει αρκετά την ψυχολογία σας η οποία το τελευταίο διάστημα λειτουργεί ως τρενάκι του τρόμου

Αιγόκερως: Αυτή η βδομάδα για σας έχει μέσα πολύ ωραίες εκπλήξεις με έντονο το στοιχείο του ξαφνικού και του καρμικού στο κομμάτι των ερωτικών σας. Νέες γνωριμίες με στόχο τον έρωτα έρχονται μέσα από το φιλικό σας περιβάλλον και δώστε σημασία σε αυτές γνωριμίες γιατί μπορεί να παίξουν πολύ σημαντικό ρόλο στη ζωή σας. Από την άλλη στα δύσκολα νέα είναι ο Άρης που ξεκινάει την αναδρομή πορεία του στον έκτο ηλιακό σας οίκο πράγμα που σημαίνει ότι ζορίζει αρκετά τις φυσικές αντοχές σας και την καθημερινότητά σας η οποία θα έχει νέα δεδομένα και αλλαγές.

 Υδροχόος: Τα καλά νέα για σας έχουνε να κάνουνε με ρύθμιση θεμάτων στον τομέα του σπιτιού, της οικογένειας αλλά και σε θετικές εξελίξεις στην καριέρα σας. Επικεντρωθείτε σε αυτούς τους δύο τομείς καθώς στις 2 & 5 Νοεμβρίου θα σας δoθούν συγκλονιστικά καλές λύσεις που θα έρθουν ως μάνα εξ ουρανού. Στην καριέρα σας θα έρθει ένα καλό νέο ως αποζημίωση των κόπων σας. Τα ερωτικά σας έχουνε πολύ ζουμί αρκεί να μην τα κάνετε αχταρμά γιατί η αναδρομή πορεία του Άρη στο κομμάτι του έρωτα μπορεί να φέρει δυσνόητες καταστάσεις και παρεξηγήσεις.

Ιχθύες: H Αφροδίτη φροντίζει ώστε να επιτευχθούν νέα σχέδια μεγαλόπνοα που έχετε στο συρτάρι σας. Η επικοινωνία σας εκτοξεύεται με πολύ θετικό τρόπο και στις 2 & 5 Νοεμβρίου με τη χροιά του ξαφνικού έρχονται νέα δεδομένα ώστε να ξεκινήσει κάποιο δημιουργικό πλάνο. Ο Άρης όμως ξεκινάει την ανάδρομη πορεία του στον τομέα του σπιτιού και της οικογένειας και μπορεί να υπάρξουν προβληματισμοί, ασυνεννοησία και ένας παραπάνω εκνευρισμός. Πιθανότητα να σκεφτείτε ότι πρέπει να κάνετε μία μετακόμιση αλλά αφήστε το για μετά από αρχές χρόνου καθώς τώρα τέτοιες αλλαγές δεν ευνοούνται.

Για να ενημερώνεστε πάντα πρώτοι!

Κάνε εγγραφή στο Newsletter μας και απόκτησε πρόσβαση στα νέα πριν από όλους τους άλλους.