Οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας [14-18/11]

Μετά την καταιγίδα έρχεται το ουράνιο τόξο! Κάπως έτσι μοιάζει αυτή η εβδομάδα αστρολογικά. Δίνει πολλή τύχη κι ευκαιρίες σε αισθηματικά και σε οικονομικά θέματα στα ζώδια του νερού και της γης, ειδικότερα του τρίτου δεκαημέρου. Παράλληλα, απο 16 του μήνα και μετά γινόμαστε όλοι πιο αισιόδοξοι, καθώς η Αφροδίτη κι ο Ερμής περνούν στο ζώδιο του Τοξότη.

zar_athrou_stra / Action Press

Οι τυχεροί της εβδομάδας: Ιχθύες

Διάβασε και το ζώδιο του ωροσκοπίου σου:

Κριός: Ο,τι σε ζόρισε στην έκλειψη έφυγε, έρχεται τώρα αυτή η βδομάδα να σου βρει τις λύσεις, με τις οποίες θα είσαι απόλυτα χαρούμενος. Αυτή την εβδομάδα όλοι οι πλανήτες συνωμοτούν για να βρεις τους πιο σωστούς διακανονισμούς στα χρέη σου, να διακριθείς σε επίπεδο καριέρας κι αυτό ανεβάζει πολύ την ψυχολογία σου. Σου έχω και καλύτερα νέα, από 16-17 Νοεμβρίου, η Αφροδίτη κι ο Ερμής μπαίνουν στο ζώδιο του Τοξοτη κι αυτό -εκτός απ’ το ότι θα σου ανεβάσει ακόμα περισσότερο τη σεροτονίνη σου θα σε βοηθήσει πολύ και στην ερωτική σου ζωή.

Ταύρος: Απ’ το μαστίγιο της προηγούμενης βδομάδας, περνάμε επιτέλους στο καρότο. Από 12 έως 16 του μήνα όλοι οι πλανήτες έρχονται να διορθώσουν τα κακώς κείμενα των προηγούμενων ημερών. Σε βοηθάνε να φτιάξεις το κομμάτι των ερωτικών σου, ιδιαίτερα αν ανήκεις στο τρίτο δεκαήμερο, όπου η εύνοια θα είναι ακόμα μεγαλύτερη. Η εβδομάδα έχει κι αυξημένα επίπεδα κοινωνικότητας με πολύ χαρούμενη διάθεση.  Επίσης κάποιες σκέψεις που αφορούν ζητήματα εξωτερικού, είτε αυτά αφορούν εκπαίδευση, είτε διασκέδαση έρχονται μέχρι και μέσα Δεκεμβρίου στο προσκήνιο.

Δίδυμοι: Απ’ τη μία ο Αρης κινείται σε ανάδρομη πορεία στο ζώδιό σου και σου προκαλεί έντονα νεύρα, συγκεκριμένα στο τρίτο δεκαήμερο του ζωδίου σου. Απ’ την άλλη, όμως, είναι ο ίδιος Αρης, που σου δίνει ενέργεια για υπέρμετρη γυμναστική και πολύ σεξ. Αυτή η  βδομάδα, επίσης, μιλάει για σοβαρές επιτυχίες στο θέμα της καριέρας σου. Ενώ όλα πάνε συμπαθητικά αυτή την εβδομάδα, εξελίσσονται σε καλύτερα, καθώς η Αφροδίτη κι ο Ερμής περνούν στο ζώδιο του Τοξότη στις 16 Νοεμβρίου. Αυτό είναι που φέρνει μία υπέροχη κινητικότητα και μία εύνοια στα ερωτικά σου.

Καρκίνος: Αυτή δεν είναι μία απλή εβδομάδα, αλλά ένα δωράκι απ’ τα άστρα με θέμα τον έρωτα. Μέχρι και τις 16 Νοεμβρίου εκμεταλλεύσου όλες τις ευκαιρίες σε επίπεδο ερωτικό διότι τέτοιες μέρες δύσκολα βρίσκεις. Το μενού έχει γνωριμίες με νέους, παθιασμένους έρωτες ή μία σοβαρή αναθέρμανση μιας ήδη υπάρχουσας σχέσης. Στο τέλος της βδομάδας θα σε απασχολήσει κάποιο θέμα που αφορά ταξίδι στο εξωτερικό ή κάποιον εκπαιδευτικό στόχο, που θα πάει πάρα πολύ καλά. Από τις 16 του μήνα και μετά η καθημερινότητα κι η φυσική σου κατάσταση βελτιώνονται.

Λέων: Οι ξενέρωτες μέρες είναι πλέον πίσω. Αυτές οι αγωνίες που είχες για θέματα σπιτιού, κοινόχρηστα, σόι κτλ. επιτέλους σταματάνε. Απ’ τις 16 του μήνα ασχολείσε ξανά με τη χαρά της ζωής. Αφροδίτη και Ερμής καθώς μπαίνουν στο ζώδιο του φιλικού σου Τοξότη, σε βοηθούν να θυμηθείς τη χαμένη χαρά της ζωής και σου θυμίζουν ότι στη ζωή υπάρχει κι ο έρωτας, μέσα από νέες γνωριμίες. Αν βρίσκεσαι ήδη σε σχέση, θα περάσεις περίοδο μελιστάλακτης ανανέωσης με αυθόρμητες εκπλήξεις. Εξαιρετικό διάστημα και το υπόλοιπο του μήνα για τα ερωτικά σου.

Παρθένος: Αυτή η βδομάδα βοηθάει πάρα πολύ την επικοινωνία σου, καθώς και την προοπτική υπογραφής σοβαρών επαγγελματικών συμβολαίων. Παράλληλα, μέχρι και τις 15 του μήνα, μπορείς να εκμεταλλευτείς την επικοινωνιακή σου ρέντα με στόχο τον έρωτα και το διαδικτυακό φλερτ. Στις 15 μπορείς να πετύχεις επαγγελματικά μία συγκλονιστική συμφωνία, ενώ στις 16 έχεις απίστευτη τύχη κι εύνοια, παίξε κάποιο τυχερό παιχνίδι. Απ’ τις 16 του μήνα και μετά, η Αφροδίτη κι ο Ερμής περνούν στο ζώδιο του Τοξότη, που για σένα συμβολίζει την ασχολία με θέματα σπιτιού και οικογένειας.

Ζυγός: Η βδομάδα αυτή έρχεται να διορθώσει τα κακώς κείμενα της έκλειψης, αναφορικά με τα οικονομικά σου και τη σταθερότητα της καθημερινότητάς σου. Οι όψεις μέχρι και τις 16 Νοεμβρίου προσφέρουν πάρα πολλές λύσεις σε οικονομικά προβλήματα και σε θέματα εργασίας, ενώ δημιουργούν και προοπτικές για αύξηση νέων εισοδημάτων. Η είσοδος Αφροδίτης και Ερμή στον Τοξότη από τις 16 του μήνα σού δίνει μία ανάσα ελπίδας ότι όλα -επιτέλους- θα πάνε καλά. Παράλληλα θα ευνοηθείς σε θέματα επικοινωνίας, υπογραφής συμβολαίων, αλλά και νέων γνωριμιών μέσω διαδικτύου.

Σκορπιός: Μετά τις δύσκολες ημέρες της έκλειψης έρχεται η διόρθωση των πλανητών να φροντίσει εσένα, την αισιοδοξία σου και τις ερωτικές σου σχέσεις. Γλυκαίνει το τοπίο ενώ η Αφροδίτη στο ζώδιό σου σε βοηθάει πάρα πολύ να ανανεωθείς, να διασκεδάσεις, αλλά και να ερωτευτείς, καθώς το φλερτ κι οι νέες γνωριμίες μέχρι και τις 16 του μήνα θα είναι στο βασικό μενού των ημερών. Από τις 16 και μετά βρίσκεις σπουδαίες λύσεις στα οικονομικά σου, καθώς αυξάνονται οι πηγές των εισοδημάτων σου. Πολύ ευνοϊκές μέρες για σένα είναι οι 12, 13 και 15 Νοεμβρίου.

Τοξότης: Μέχρι και τις 15 Νοεμβρίου οι πλανήτες συνωμοτούν για να φτιάξουν πάρα πολύ την ψυχολογία σου. Επίσης, μία ερωτική ιστορία, που κρατάς στο παρασκήνιο,  λειτουργεί θεραπευτικά για σένα. Προβλήματα εργασιακά, τα οποία ήταν ένα αγκάθι στην καθημερινότητά σου έρχονται αυτή την εβδομάδα να βρουν τη λύση τους και να παρθούν αποφάσεις ευνοϊκές. Στα καλά νέα είναι ότι η Αφροδίτη στις 16 του μήνα κι ο Ερμής στις 17 μπαίνουν στο ζώδιό σου. Αυτό σημαίνει ότι βρίσκεις πάλι το χαμόγελό σου, τη γνωστή αισιοδοξία σου ενώ τα ερωτικά σου… χτυπάνε κόκκινο.

Αιγόκερως: Ναι, αυτή είναι μία πολύ ευνοϊκή εβδομάδα για την κοινωνική σας ζωή και για νέες γνωριμίες ερωτικού περιεχομένου. Δίνονται, όμως, σπουδαίες ευκαιρίες και σε επαγγελματικό επίπεδο μέχρι και τις 16 του μήνα. Αν βρίσκεστε ήδη σε σχέση, η περίοδος αυτή βοηθάει στην αναθέρμανσή της. Απ’ τις 16 Νοεμβρίου και μετά, η Αφροδίτη μπαίνει στον Τοξότη κι εσείς ασχολείστε αρκετά με το παρασκήνιο, καθώς μία ερωτική ιστορία μπορεί να παιχτεί πίσω απ’ τις… κουρτίνες. Μέχρι να περάσει η Αφροδίτη στο ζώδιό σας, τον Δεκέμβριο, θα βρίσκεστε σε μία πιο εσωστρεφή φάση.

Υδροχόος: Μέχρι και τις 15 του μήνα σάς προσφέρονται πάρα πολλές λύσεις για τα οικονομικά σας, καθώς οι επιτυχημένοι στόχοι καριέρας, πλέον δίνουν καρπούς που μπαίνουν στο πορτοφόλι. Ο,τι ρίχτερ και δυσκολία υπήρχε το προηγούμενο διάστημα στα επαγγελματικά, έρχεται τώρα η βδομάδα να το διορθώσει και να προσφέρει το μπόνους για τους κόπους σας. Απ’ τις 16 Νοεμβρίου και μετά, η Αφροδίτη κι ο Ερμής μπαίνουν στο φιλικό σας ζώδιο του Τοξότη κι η κοινωνική σας ζωή επιτέλους αναπτερώνεται με έντονη διασκέδαση, νέες γνωριμίες, πάντως σίγουρα κάνει  πιο αισιόδοξη την καθημερινότητα.

Ιχθύες: Είστε το πιο ευνοημένο ζώδιο μέχρι και τις 16 του μήνα, καθώς όλες οι όψεις αφορούν εσάς και -κυρίως- τους εκπροσώπους του τρίτου δεκαημέρου. Το σύμπαν σάς καλεί να αρπάξετε τις ευκαιρίες απ’ τα μαλλιά. Οι ημέρες προσφέρουν έρωτα και πολύ ρομαντική διάθεση ως δώρο του Ποσειδώνα, επιτυχία σε επαγγελματικές συμφωνίες ως δώρο του Πλούτωνα και άπλετη τύχη σε τυχερά παιχνίδια ως δώρο του Δία. Αυτά έχει το μενού για σας αυτή την εβδομάδα. Από τις 16 Νοεμβρίου ενισχύονται τα επαγγελματικά σας θέματα και καταστρώνετε νέα πλάνα στην καριέρα σας.

Για να ενημερώνεστε πάντα πρώτοι!

Κάνε εγγραφή στο Newsletter μας και απόκτησε πρόσβαση στα νέα πριν από όλους τους άλλους.