Κώστας Μπακογιάννης: «Αν ο κ. Δούκας δεν καταλαβαίνει τις συνέπειες της απουσίας του δημάρχου, έχουμε μεγάλο πρόβλημα»

Συνέχεια στο ζήτημα που έθεσε στο σημερινό Δημοτικό Συμβούλιο, γύρω από τον Χάρη Δούκα, έδωσε ο Κώστας Μπακογιάννης. Ο επικεφαλής της παράταξης «Αθήνα Ψηλά» ζήτησε από τον δήμαρχο Αθηναίων να μεταβιβάσει τις αρμοδιότητές του για όσο διάστημα θα είναι υποψήφιος για την προεδρία του ΠΑΣΟΚ.

Ο κ. Δούκας απάντησε πως συμμετέχει σε δημοκρατικές διαδικασίες και δεν θα του κουνάει κανείς το δάχτυλο για τις πολιτικές του πεποιθήσεις και για τον αγώνα που κάνει και ο κ. Μπακογιάννης επανήλθε με νέα δήλωσή του, όπου αναφέρει τα εξής:

«Αλλά λόγια να αγαπιόμαστε. Αν στ΄ αλήθεια ο κ. Δούκας δεν καταλαβαίνει τις συνέπειες της απουσίας του δημάρχου από τον Δήμο του, έχουμε μεγάλο πρόβλημα. Αν κάνει πως δεν καταλαβαίνει, έχουμε ακόμη μεγαλύτερο. Σε κάθε περίπτωση την καταλαβαίνουν ήδη, δυστυχώς, οι Αθηναίοι. Κι επειδή προφανώς η αλαζονεία δεν επιτρέπει στον κύριο Δούκα να αναγνωρίσει το δικαίωμα, αλλά και την υποχρέωση μας να ενδιαφερόμαστε για την πόλη μας, ας μας πει πότε μας επιτρέπει να ανησυχήσουμε; Πριν ή αφού αρχίσει να συνομιλεί με τον Θεό;».

Διαβάστε επίσης:

Βόρεια Μακεδονία – Σύνοδος Κορυφής του ΝΑΤΟ: Ο Χρίστιαν Μιτσκόσκι αποκάλεσε την χώρα «Μακεδονία»
Σλοβακία: Ο πρωθυπουργός Ρόμπερτ Φίτσο ανέλαβε και πάλι τα καθήκοντά του, μετά την απόπειρα δολοφονίας του τον Μάιο
Σύσταση Προανακριτικής Επιτροπής για το «μπάζωμα» των Τεμπών θα ζητήσει ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ

Για να ενημερώνεστε πάντα πρώτοι!

Κάνε εγγραφή στο Newsletter μας και απόκτησε πρόσβαση στα νέα πριν από όλους τους άλλους.