Κολωνός: Τέσσερα νέα εντάλματα σύλληψης για τον βιασμό της 12χρονης

ΣΩΤΗΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI

Ραγδαίες συνεχίζουν να είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση του βιασμού και της σεξουαλικής κακοποίησης του 12χρονου παιδιού στον Κολωνό μετά τη νέα κατάθεσή του στους παιδοψυχολόγους της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων.

Μετά την ολοκλήρωση της συμπληρωματικής κατάθεσης του κοριτσιού, οι δικαστικές αρχές προχώρησαν στην έκδοση τεσσάρων νέων ενταλμάτων σύλληψης.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, τρία από αυτά τα πρόσωπα φέρεται ότι είναι ανάμεσα σε εκείνους που είχαν προσέλθει αυτοβούλως τις προηγούμενες ημέρες στη Αστυνομία ενημερώνοντας ότι είχαν μπει στη διαδικτυακή εφαρμογή και είχαν συνομιλήσει με το ανήλικο κορίτσι, υποστηρίζοντας όμως ότι δεν το είχαν συναντήσει.

Ωστόσο τα στοιχεία που έχει στη διάθεση της η ανακρίτρια από την κατάθεση του ίδιου του θύματος φαίνεται να διαψεύδουν τους τρεις κατηγορούμενους , καθώς το κορίτσι αναγνώρισε στα πρόσωπα τους , άνδρες με τους οποίους είχε συναντηθεί. Το ίδιο ισχύει και για το τέταρτο ένταλμα σύλληψης που εξέδωσε η ανακρίτρια, το οποίο αφορά “πελάτη” του θεωρούμενου ως βασικού κατηγορούμενου και ήδη προσωρινά κρατούμενου, Ηλία Μίχου, που συνάντησε την 12χρονη.

Με την έκδοση των νέων ενταλμάτων , η δικογραφία για την υπόθεση της 12χρονης, αφορά πλέον δέκα κατηγορούμενους εκ των οποίων οι έξι,μεταξύ των οποίων και η μητέρα του παιδιού, έχουν κριθεί προφυλακιστέοι.

Οι νέοι κατηγορούμενοι μετά την σύλληψη τους θα οδηγηθούν ενώπιον της Ανακρίτριας προκειμένου να απαντήσουν σε όσα τους καταλογίζονται από τις αρχές.

Για να ενημερώνεστε πάντα πρώτοι!

Κάνε εγγραφή στο Newsletter μας και απόκτησε πρόσβαση στα νέα πριν από όλους τους άλλους.