Κολωνός: Πειθαρχικός έλεγχος για τον αστυνομικό που φέρεται να είχε επικοινωνία με τη 12χρονη

©ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI

Με εντολή του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη Τάκη Θεοδωρικάκου, ο αστυνομικός που φέρεται να εμπλέκεται στην υπόθεση του 12χρονου κοριτσιού τίθεται αμέσως σε πειθαρχικό έλεγχο.

«Έδωσα εντολή ο αστυνομικός που φέρεται να εμπλέκεται στην υπόθεση του 12χρονου κοριτσιού να τεθεί αμέσως σε πειθαρχικό έλεγχο», έγραψε χαρακτηριστικά ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη στο Twitter.

Η απόφαση Θεοδωρικάκου έρχεται μετά τις πληροφορίες ότι νεαρός αστυνομικός, που υπηρετεί στη ΓΑΔΑ, εμφανίζεται να συνομιλεί με την 12χρονη. Αναμένεται να διευκρινιστεί εάν θα κληθεί για έγγραφες εξηγήσεις ή θα δώσει κατάθεση.

Προφυλακιστέοι ακόμα δύο κατηγορούμενοι

Υπενθυμίζεται πως στη φυλακή οδηγούνται οι δύο από τους τρεις κατηγορουμένους για την υπόθεση της 12χρονης από τον Κολωνό, μετά την απολογία τους ενώπιον της ανακρίτριας.

Πιο συγκεκριμένα, το δρόμο για τη φυλακή πήραν ο 33χρονος και ο 34χρονος που κατηγορούνται για γενετήσιες πράξεις σε βάρος της 12χρονης από τον Κολωνό.

Την ίδια ώρα, διαφωνία ανακρίτριας και εισαγγελέα προέκυψε για τον 36χρονο πρώην διοικητικό υπάλληλο. Για την περίπτωσή του θα αποφασίσει εντός των επόμενων ημερών το Δικαστικό Συμβούλιο.

Και οι τρεις εντοπίστηκαν μέσω των διαδικτυακών αποτυπωμάτων τους.

Για να ενημερώνεστε πάντα πρώτοι!

Κάνε εγγραφή στο Newsletter μας και απόκτησε πρόσβαση στα νέα πριν από όλους τους άλλους.