Κολωνός: Ο 53χρονος φέρεται να εξέδιδε τη 12χρονη

ΡΑΦΑΗΛ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ / EUROKINISSI

Αποτροπιασμό προκαλούν οι λεπτομέρειες που έρχονται στη δημοσιότητα για τον εφιάλτη της 12χρονης στον Κολωνό. 53χρονος που διατηρεί κατάστημα στην περιοχή φέρεται να βίαζε κατ’ εξακολούθηση την ανήλικη, να την απειλούσε, να τη χτυπούσε και και να την εξωθούσε στην πορνεία αλιεύοντας πελάτες μέσω διαδικτύου.

Σύμφωνα με τις αρχές, ο 53χρονος μάλιστα κατέγραφε τις πράξεις του, τις οποίες στην συνέχεια αναρτούσε στο διαδίκτυο. Από εκεί ο 53χρονος εντόπιζε άλλους άνδρες και για κάθε ραντεβού έπαιρνε από 50 έως 70 ευρώ.

Σύμφωνα με το δελτίο του Alpha ο 53χρονος είχε γνωρίσει την 12χρονη από την μητέρα της, η οποία εργάζεται στο κατάστημα που διατηρεί εκείνος στα Σεπόλια. Το 12χρονο κορίτσι, εργαζόταν στο κατάστημα του 53χρονου, καθώς προέρχεται από πολυμελή οικογένεια και αντιμετώπιζαν οικονομικά προβλήματα.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, η ιστορία ήρθε στο φως μετά από έρευνα της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων στο εμπορικό κατάστημα του 53χρονου στον Κολωνό. Είχε προηγηθεί επίσκεψη της 12χρονης σε φιλικό σπίτι, όπου ασχολούνταν συνέχεια με το κινητό της, με αποτέλεσμα να κινήσει υποψίες ότι κάτι συμβαίνει.

Η μητέρα της ενημερώθηκε και τη ρώτησε επίμονα, με το παιδί να προχωρά στις αποκαλύψεις.

Για να ενημερώνεστε πάντα πρώτοι!

Κάνε εγγραφή στο Newsletter μας και απόκτησε πρόσβαση στα νέα πριν από όλους τους άλλους.