Κολωνός: Ενώπιον της ανακρίτριας σήμερα η μητέρα της 12χρονης

©Eurokinissi

Αντιμέτωπη με την κατηγορία της διακεκριμένης μαστροπείας σε βάρος της 12χρονης κόρης της, μετάγεται σήμερα στα δικαστήρια, η 37χρονη μητέρα του παιδιού από τον Κολωνό.

   Μετά την έκδοση εντάλματος σύλληψης, η 37χρονη μητέρα του παιδιού καλείται να λογοδοτήσει για τα στοιχεία που την καθιστούν εμπλεκόμενη στην υπόθεση που διερευνούν οι δικαστικές Aρχές, οι οποίες χθες (12/10) οδήγησαν στην φυλακή τους δύο πρώτους κατηγορούμενους.

   Η κατηγορία που απαγγέλθηκε σε βάρος της 37χρονης μητέρας είναι αντίστοιχη με εκείνη που βαρύνει τον κρατούμενο Ηλία Μίχο. Ο καταστηματάρχης φαίνεται πως «διέθετε» μέσω του διαδικτύου το σώμα της 12χρονης σε ενδιαφερόμενους.

  

   Η ίδια η διάταξη του Ποινικού Κώδικα ορίζει ότι μαστροπεία διαπράττει:

   «Όποιος, για να εξυπηρετήσει την ακολασία άλλων, προάγει ή εξωθεί στην πορνεία ανήλικο ή υποθάλπει ή εξαναγκάζει ή διευκολύνει ή συμμετέχει στην πορνεία ανηλίκων, τιμωρείται με κάθειρξη έως δέκα (10) έτη και χρηματική ποινή” ο νόμος ορίζει επίσης, μεταξύ άλλων ότι :

   “Με κάθειρξη και χρηματική ποινή τιμωρείται ο υπαίτιος αν το έγκλημα τελέστηκε: α) εναντίον προσώπου νεότερου των δεκαπέντε (15) ετών, β) με απατηλά μέσα, γ) από τον ανιόντα συγγενή εξ αίματος ή εξ αγχιστείας ή από θετό γονέα, σύζυγο, επίτροπο ή από άλλον στον οποίο έχουν εμπιστευθεί τον ανήλικο για ανατροφή, διδασκαλία επίβλεψη ή φύλαξη, έστω και προσωρινή».

   Σύμφωνα με πληροφορίες η Ανακρίτρια της υπόθεσης ζήτησε την σύλληψη της μητέρας καθώς φέρεται να προκύπτουν στοιχεία για συχνές επικοινωνίες και ανταλλαγή μηνυμάτων της με τον προφυλακισμένο εργοδότη της Ηλία Μίχο.

Για να ενημερώνεστε πάντα πρώτοι!

Κάνε εγγραφή στο Newsletter μας και απόκτησε πρόσβαση στα νέα πριν από όλους τους άλλους.