Dr Kontos: «Δεν είμαι δολοφόνος»

Ο 49χρονος “ψευτογιατρός” προσέρχεται στα δικαστήρια συνοδεία αστυνομικών για την συνέχεια της δίκης του, Τρίτη 5 Ιουλίου 2022. Ο 49χρονος κατηγορείται για ανθρωποκτονία κατά συρροή, διακίνηση ναρκωτικών, αντιποίηση ιατρικού λειτουργήματος και απάτη. (ΒΑΣΙΛΗΣ ΡΕΜΠΑΠΗΣ/EUROKINISSI)

«Δεν είμαι δολοφόνος, είμαι άνθρωπος της προσφοράς. Ποτέ δεν υποσχέθηκα σε κανένα ότι μπορεί να γίνει καλά με βότανα από ανίατες νόσους. Πίστευα και πιστεύω ότι κάποιος μπορεί να γίνει καλά με τη δύναμη του Θεού. Πιστεύω ότι υπάρχει ένα βότανο για κάθε νόσο που μπορεί να την θεραπεύσει, αυτό το έχει πει ο Θεός που βρίσκεται πάνω σας».

Οι φράσεις αυτές καθώς και η δήλωση του πως «ο Θεός επιλέγει ποιος θα ζήσει και ποιος θα πεθάνει», συνοψίζουν την απολογία του 49χρονου Νίκου Κοντοστάθη όπου δικάζεται για 12 ανθρωποκτονίες και 14 απόπειρες ανθρωποκτονιών, στους οποίους εμφανιζόταν ως “Dr. Kontos”.

Ο 49χρονος κατηγορείται για ανθρωποκτονία με δόλο κατά συρροή και σε απόπειρα, βαριά σκοπούμενη σωματική βλάβη από κοινού, διακίνηση ναρκωτικών διακεκριμένη και κατ’ επάγγελμα, κακουργηματική απάτη κατ’ εξακολούθηση και σε απόπειρα, αντιποίηση ιατρικού λειτουργήματος, πλαστογραφία κατ’ εξακολούθηση, οπλοκατοχή και παραβίαση του νόμου περί αρχαιοτήτων.

Για να ενημερώνεστε πάντα πρώτοι!

Κάνε εγγραφή στο Newsletter μας και απόκτησε πρόσβαση στα νέα πριν από όλους τους άλλους.