Εθνική Ελλάδος από τα παλιά, 3-0 την Κύπρο

Η Εθνική μας ομάδα ισοπέδωσε σε ρυθμό προπόνησης την Κύπρο με 3-0 και πλέον με νίκη επί του Κοσόβου το βράδυ της Κυριακής στο Πανθεσσαλικό σφραγίζει μαθηματικά την πρωτιά του ομίλου της στο Nations League και εξασφαλίζει θέση στα playoffs πρόκρισης για το Euro 2024.

Ύστερα από σέντρα στην περιοχή του Μιχαήλ η μπάλα απομακρύνθηκε από τους αμυντικούς παίρνοντας ύψος και ο Έλληνας διεθνής με εν κινήσει αριστερό βολέ την έστειλε στα δίχτυα για το 1-0, εν μέσω αποθέωσης στο Πανθεσσαλικό.

Η ανωτερότητα των διεθνών απέδωσε καρπούς για δεύτερη φορά στο 20΄, όταν ο Μπακασέτας, σε ρόλο δημιουργού αυτή τη φορά, έδωσε την ασίστ στον Παυλίδη, που πρόλαβε το τάκλιν του Γκόγκιτς και με κοντινό πλασέ διπλασίασε, σε φάση που προήλθε από πίεση του Τσιμίκα αριστερά και λάθος γύρισμα αμυντικού.

Η κατάσταση για την Εθνική απλοποιήθηκε στο ξεκίνημα του β΄ ημιχρόνου, με τον Λημνιό να σκοράρει ένα εξαιρετικό γκολ με υπέροχη ντρίμπλα και ανάλογο σουτ από το ύψος της περιοχής, διώχνοντας κάθε άγχος για τη συνέχεια.

ΕΛΛΑΔΑ (Γκουστάβο Πογέτ): Βλαχοδήμος, Μπάλντοκ, Μαυροπάνος, Χατζηδιάκος (25΄ Τζαβέλλας), Τσιμίκας, Σιώπης (52΄ Κουρμπέλης), Μάνταλος (52΄ Αλεξανδρόπουλος), Λημνιός, Παυλίδης, Μπακασέτας (81΄ Παπανικολάου), Δουβίκας (46΄ Μασούρας).

ΚΥΠΡΟΣ (Νίκος Κωστένογλου): Μιχαήλ, Γκόγκιτς, Κατελάρης (46΄ Λαΐφης), Κορρέα, Πίττας, Αρτυματάς, Κυριάκου, Ν. Ιωάννου (64΄ Παναγιώτου), Παπουλής (74΄ Σπόλιαριτς), Σωτηρίου (46΄ Χριστοφή), Λοΐζου (64΄ Τζιονής).

Για να ενημερώνεστε πάντα πρώτοι!

Κάνε εγγραφή στο Newsletter μας και απόκτησε πρόσβαση στα νέα πριν από όλους τους άλλους.