Ζωγράφου: Σε διαθεσιμότητα η δόκιμος αστυφύλακας

©ΒΑΣΙΛΗΣ ΡΕΜΠΑΠΗΣ/EUROKINISSI

Τέθηκε σε διαθεσιμότητα η δόκιμος αστυφύλακας, η οποία φέρεται να ήταν πληροφοριοδότης της συμμορίας των κακοποιών που έμεναν στις φοιτητικές εστίες.

Υπενθυμίζεται πως ο ένας από αυτούς ήταν σύντροφός της. Όπως ανακοίνωσε η ΕΛΑΣ, παράλληλα διατάχθηκε η διενέργεια Ένορκης Διοικητικής Εξέτασης σε βάρος της, για διάπραξη ποινικών αδικημάτων.

Όπως ανακοίνωσε η ΕΛΑΣ, παράλληλα διατάχθηκε διενέργεια Ένορκης Διοικητικής Εξέτασης σε βάρος της, για διάπραξη ποινικών αδικημάτων.

Αφέθηκαν ελεύθεροι επτά κατηγορούμενοι

Σε αναβολή οδηγήθηκε η δίκη των επτά κατηγορουμένων, οι οποίοι συνελήφθησαν στην επιχείρηση της Αστυνομίας στην Πολυτεχνειούπολη. Οι κατηγορούμενοι, μεταξύ των οποίων και η 22χρονη δόκιμη αστυνομικός, οδηγήθηκαν το πρωί στο αυτόφωρο για να δικαστούν για αδικήματα σε βαθμό πλημμελήματος.

Για την υπόθεση έχουν σχηματιστεί δυο δικογραφίες. Η πρώτη υπόθεση αναβλήθηκε για τις 14 Νοεμβρίου 2022. κατηγορούμενοι στην δεύτερη υπόθεση θα περάσουν και πάλι το κατώφλι της Ευελπίδων στις 10 Οκτωβρίου 2022.

Και οι επτά συλληφθέντες έφυγαν ελεύθεροι από τα δικαστήρια. Οι υπόλοιποι κατηγορούμενοι, οι οποίοι αντιμετωπίζουν κακουργηματικές πράξεις, θα απολογηθούν στον ανακριτή.

Για να ενημερώνεστε πάντα πρώτοι!

Κάνε εγγραφή στο Newsletter μας και απόκτησε πρόσβαση στα νέα πριν από όλους τους άλλους.