Ζάκυνθος: Ανακοίνωνε από το μικρόφωνο του αεροδρομίου καθυστερήσεις πτήσεων και συνελήφθη

«Μπούμερανγκ» γύρισε το αστείο ενός 22χρονου Βρετανού τουρίστα στο αεροδρόμιο της Ζακύνθου.

Ο νεαρός κατευθύνθηκε στο χώρο όπου βρισκόταν το μικρόφωνο του αεροδρομίου και έκανε ανακοινώσεις που αφορούσαν καθυστερήσεις πτήσεων.

O ίδιος είπε ότι θα υπάρχει εξάωρη καθυστέρηση της πτήσης με προορισμό το αεροδρόμιο του Γκατγουικ.

Επιβάτης κατάλαβε ότι επρόκειτο για πλάκα, με τον 22χρονο να πιάνεται «στα πράσα» όταν είπε ότι η πτήση για Μάντσεστερ θα έχει, δίχως να υπάρχει τέτοια πτήση. Στο χώρο έσπευσε ένας άνδρας της ασφάλειας του αεροδρομίου μαζί με έναν αστυνομικό. Ο νεαρός συνελήφθη και δεν επιβιβάστηκε στην πτήση του.

«Περιμέναμε να ανοίξουν οι πύλες και τότε ακούσαμε από τα μεγάφωνα περίεργες ανακοινώσεις. Όταν σήκωσα το βλέμμα του, είδα έναν νεαρό στο μικρόφωνο και έβγαλα το τηλέφωνό μου για να τραβήξω βίντεο. Έκανε περίπου τρεις ή τέσσερις ανακοινώσεις για πτήσεις που θα καθυστερούσαν αρκετές ώρες.

Οι αντιδράσεις του κόσμου είχαν πλάκα, αφού το μισό αεροδρόμιο δεν μπορούσε καν να τον δει. Πιθανότατα έγινε αντιληπτός όταν έκανε την τελευταία ανακοίνωση για το Μάντσεστερ. Η παρέα του ανησυχούσε πολύ διότι δεν ήξεραν αν θα τον αφήσουν», ανέφερε χαρακτηριστικά ο άνδρας που κατέγραψε τη φάρσα.

«Λίγο αργότερα διαπίστωσα ότι αφέθηκε τελικά ελεύθερος παρότι του είπαν ότι θα τον κρατήσουν στο αεροδρόμιο και θα του κατασχέσουν το διαβατήριο για τρεις μέρες. Όμως μετά από λίγο του είπαν απλώς να φύγει», συμπλήρωσε.

Για να ενημερώνεστε πάντα πρώτοι!

Κάνε εγγραφή στο Newsletter μας και απόκτησε πρόσβαση στα νέα πριν από όλους τους άλλους.