Υπόθεση Λιγνάδη: Να ασκήσει έφεση στην απόφαση του δικαστηρίου εξετάζει η εισαγγελία Εφετών

©Eurokinissi

Το ενδεχόμενο άσκησης έφεσης στην απόφαση το Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου της Αθήνας για τον Δημήτρη Λιγνάδη, θα εξετάσει η εισαγγελία Εφετών.

Η προϊσταμένη της εισαγγελίας Εφετών της Αθήνας, Μαρία Γκανέ, μια ημέρα μετά τη χορήγηση αναστολής μέχρι την Έφεση, υπό όρους, έδωσε παραγγελία ώστε να λάβει γνώση των εγγράφων της αποδεικτικής διαδικασίας.

Η κα. Γκανέ ζήτησε να της διαβιβαστούν άμεσα τα πρακτικά και η απόφαση του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου για τον Δημήτρη Λιγνάδη. Σκοπός είναι να μελετηθεί το ενδεχόμενο άσκησης έφεσης. Η ίδια ζήτηση ζήτησε από τον εισαγγελέα της έδρας αναφορά με τις προτάσεις επί της ενοχής.

Θα μελετηθεί εάν σωστά αξιολογήθηκε το αποδεικτικό υλικό και εάν είναι επαρκώς αιτιολογημένες οι αποφάσεις της πλειοψηφίας των δικαστών.

Οι πρώτες του δηλώσεις

«Η ελληνική δικαιοσύνη δεν παρασύρθηκε και δεν θα παρασυρθεί, όπως έγινε με μέρος της κοινωνίας». «Έχω να μιλήσω ενάμιση χρόνο. Δικαιούμαι πλέον να το κάνω. Τόσο καιρό άλλοι έπαιζαν μπάλα. Νιώθω ότι στο τέλος θα δικαιωθώ τελείως και η αλήθεια θα αποκατασταθεί», είπε κατά την αποφυλάκισή του.

Για να ενημερώνεστε πάντα πρώτοι!

Κάνε εγγραφή στο Newsletter μας και απόκτησε πρόσβαση στα νέα πριν από όλους τους άλλους.