Υποκλοπές: Στην εισαγγελία του Αρείου Πάγου ο Βαξεβάνης

Ο Κώστας Βαξεβάνης, στον Άρειο Πάγο συνοδευόμενος από τον δικηγόρο του Γιάννη Μαντζουράνη, μετά τις νέες αποκαλύψεις του Documento για τις υποκλοπές, Δευτέρα 7 Νοεμβρίου 2022. (ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ/EUROKINISSI)

Στον Αρειο Πάγο έφτασε πριν από λίγη ώρα ο εκδότης Κώστας Βαξεβάνης, μετά από κλήση του που αφορά το δημοσίευμα της εφημερίδας Documento, που δημοσιοποίησε ονόματα πολιτικών, δημοσιογράφων και επιχειρηματιών οι οποίοι, όπως υποστηρίζει το δημοσίευμα, παρακολουθούνταν από το λογισμικό Predator.

Υπενθυμίζεται ότι ο Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου Ισίδωρος Ντογιάκος έδωσε χθες παραγγελία στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών για να διενεργήσει ποινική προκαταρκτική έρευνα για το δημοσίευμα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κ. Ντογιάκος στην έγγραφη παραγγελία του επισημαίνει ότι ο δημοσιογράφος πρέπει να κληθεί άμεσα να εξεταστεί και να προσκομίσει όσα στοιχεία διαθέτει.

Ο εκδότης κλήθηκε ήδη από την προϊσταμένη της Ποινικής Δίωξης Αγγελική Τριανταφύλλου, προκειμένου να προσέλθει σε κατάθεση και να προσκομίσει όσα στοιχεία διαθέτει.

Για να ενημερώνεστε πάντα πρώτοι!

Κάνε εγγραφή στο Newsletter μας και απόκτησε πρόσβαση στα νέα πριν από όλους τους άλλους.