«Βούλιαξε» το αεροδρόμιο για τον Μπερνάρντ [pics]

©Eurokinissi

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Παναθηναϊκού Μπερνάρντ, έφτασε στην Αθήνα με τους οπαδούς των πρασίνων να τον υποδέχονται στο «Ελ. Βενιζέλος».

Οι φίλοι του Παναθηναϊκού έδωσαν βροντερό παρών στο αεροδρόμιο της Αθήνας, ώστε να υποδεχθούν τον Βραζιλιάνο ποδοσφαιριστή.

©Eurokinissi

Ο Μπερνάνρτ έφτασε στο «Ελ. Βενιζέλος» λίγο μετά τις 15:00, από τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, και τον υποδέχτηκαν περίπου 100 φίλοι του «τριφυλλιού» που φώναζαν συνθήματα με τ’ όνομά του. Ο ίδιος εμφανίστηκε με την πράσινη φανέλα και τον αριθμό «10».

©Eurokinissi

Ο 29χρονος Βραζιλιάνος στις πρώτες του δηλώσεις είπε: «Είμαι πολύ χαρούμενος που μου δίνεται η ευκαιρία να παίξω σε μια τόσο μεγάλη ομάδα όπως ο Παναθηναϊκός. Ο τρόπος που με καλωσόρισαν οι φίλοι δείχνει το μεγαλείο αυτής της ομάδας και τους ευχαριστώ θερμά. Όσα έμαθα για την ομάδα, τους φιλάθλους και το προπονητικό τιμ με έκαναν να επιλέξω τον Παναθηναϊκό. Είναι οι φίλαθλοι, ο προπονητής, ο πρόεδρος είναι όλη η ομάδα. Από την πρώτη επαφή με τον σύλλογο ένιωσα ότι θα είμαι σαν το σπίτι μου».

©Eurokinissi

Για να ενημερώνεστε πάντα πρώτοι!

Κάνε εγγραφή στο Newsletter μας και απόκτησε πρόσβαση στα νέα πριν από όλους τους άλλους.