Βιασμός 12χρονης στον Κολωνό: Προφυλακιστέοι ακόμα δύο κατηγορούμενοι

©ΣΩΤΗΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI

Στη φυλακή οδηγούνται οι δύο από τους τρεις κατηγορουμένους για την υπόθεση της 12χρονης από τον Κολωνό, μετά την απολογία τους ενώπιον της ανακρίτριας.

Πιο συγκεκριμένα, το δρόμο για τη φυλακή πήραν ο 33χρονος και ο 34χρονος που κατηγορούνται για γενετήσιες πράξεις σε βάρος της 12χρονης από τον Κολωνό.

Οι άνδρες φέρεται να πλήρωσαν τον Ηλία Μίχο για να κακοποιήσουν σεξουαλικά το παιδί στα αυτοκίνητά τους, κοντά στον σταθμό του Μετρό στα Σεπόλια.

Την ίδια ώρα, διαφωνία ανακρίτριας και εισαγγελέα προέκυψε για τον 36χρονο πρώην διοικητικό υπάλληλο. Για την περίπτωσή του θα αποφασίσει εντός των επόμενων ημερών το Δικαστικό Συμβούλιο.

Και οι τρεις εντοπίστηκαν μέσω των διαδικτυακών αποτυπωμάτων τους.

Ο 33χρονος, υπάλληλος φαρμακαποθήκης, στην απολογία του φέρεται να επικαλέστηκε προβλήματα ψυχικής υγείας.

Ο κατηγορούμενος, σύμφωνα με πληροφορίες, είπε πως μέσω διαδικτυακής πλατφόρμας έκλεισε τρεις “συναντήσεις” με την 12χρονη, αλλά πραγματοποιήθηκαν τελικώς οι δυο γιατί η τρίτη ματαιώθηκε, αφού υπήρξε πρόβλημα με τη μεταφορά των χρημάτων . Ο 33χρονος φέρεται να ισχυρίστηκε πως αν και είχε καταβάλει το “αντίτιμο” δεν είχε σωματική επαφή με το παιδί τις δύο φορές που το είδε.

Ο 36χρονος , σύμφωνα με πληροφορίες, αρνήθηκε ότι είχε σεξουαλική επαφή με το παιδί. Φέρεται να ισχυρίζεται ότι κατάλαβε από το διαδίκτυο ότι το κορίτσι είναι ανήλικο και δεν συναντήθηκε ποτέ μαζί του.

Οι δυο κατηγορούμενοι φέρονται να ισχυρίστηκαν πως το κορίτσι εμφανιζόταν ως 17 ετών στις συνομιλίες. Ο 34χρονος φέρεται να αρνήθηκε την κατηγορία, ισχυριζόμενος ότι δεν είχε σεξουαλική επαφή με τη 12χρονη.

Για να ενημερώνεστε πάντα πρώτοι!

Κάνε εγγραφή στο Newsletter μας και απόκτησε πρόσβαση στα νέα πριν από όλους τους άλλους.