Τζάρεντ Λέτο: Θα υποδυθεί τον Καρλ Λάγκερφελντ σε νέα ταινία

©EPA

  Ο Τζάρεντ Λέτο θα πρωταγωνιστήσει σε ταινία για τον θρυλικό σχεδιαστή μόδας, Καρλ Λάγκερφελντ.

Η εταιρεία παραγωγής του Αμερικανού με την Έμα Λάντμπροκ, Paradox, θα είναι συμπαραγωγός της ταινίας μαζί με τον οίκο Καρλ Λάγκερφελντ.

Λεπτομέρειες για την πλοκή της ταινίας δεν είναι διαθέσιμες, αλλά έχει γίνει γνωστό ότι θα επικεντρωθεί στον στενό κύκλο του σχεδιαστή μόδας.

   «Ο Καρλ είχε μια καριέρα που διήρκεσε 50 και πλέον χρόνια, επομένως τόσο προσωπικά όσο και επαγγελματικά ήταν κοντά σε πολλούς ανθρώπους» είπε ο Λέτο στο wwd. «Μπορώ να πω ότι θα επανέλθουμε σε σχέσεις – κλειδιά σε διαφορετικά στάδια της ζωής του» συμπλήρωσε.

   «Με την πάροδο των ετών, μας προσέγγισαν αρκετοί παραγωγοί του Χόλιγουντ που πρότειναν να συνεργαστούμε σε μια ταινία για την εμβληματική ζωή του Καρλ» είπε ο Ρίγκι σε δήλωσή του στο Deadline. «Μόνο όταν γνωρίσαμε τον Τζάρεντ και την Έμα αισθανθήκαμε πραγματικά σίγουροι για την ιστορία που θα ειπωθεί με τον καλλιτεχνικό τρόπο που ο Καρλ θα ήθελε να δει. Κατά τη διάρκεια των συζητήσεών μας, δημιουργήσαμε αξιόπιστη σχέση που θα μας επιτρέψει να συνεργαστούμε εξαιρετικά σε αυτό το πρότζεκτ» πρόσθεσε.

Για να ενημερώνεστε πάντα πρώτοι!

Κάνε εγγραφή στο Newsletter μας και απόκτησε πρόσβαση στα νέα πριν από όλους τους άλλους.