Τσιτσιπάς σε Σερένα Γουίλιαμς: «Η μοναδική γυναίκα που μου έβαλε άσο»

©EPA/EDUARDO LIMA

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς αποχαιρέτησε με μια ιστορία τη Σερένα Γουίλιαμς η οποία μετά το US Open θα αποσυρθεί από την ενεργό δράση.

Ο Έλληνας τενίστας θέλει από τώρα να αποχαιρετήσει την Αμερικανίδα τενίστρια, ενώ παράλληλα την προέτρεψε να μην αποσυρθεί τελείως από το άθλημα.

Ο Τσιτσιπάς μαζί με τη Μαρία Σάκκαρη είχαν αντιμετωπίσει την Σερένα Γουίλιαμς στο μεικτό τουρνουά Hopman Cup στην Αυστραλία.

Όσα είπε ο Στέφανος Τσιτσιπάς:

«Γεια σου Σερένα θα ήθελα να σε συγχαρώ για την καταπληκτική καριέρα που έκανες, είσαι η μοναδική γυναίκα τενίστρια που μου έχει βάλει άσο σε αγώνα και συγχαρητήρια για αυτό, παρότι δεν ήταν τόσο διασκεδαστικό για εμένα. Έχω απεριόριστο σεβασμό για το τι έχεις κάνει για το άθλημα.

Μου προκαλεί περισσότερο από έμπνευση το γεγονός ότι έχω περάσει χρόνο μαζί σου. Καλή τύχη και είμαι σίγουρος πως θα επιστρέψεις κάποια στιγμή στο tour ως προπονήτρια με την Ολύμπια (κόρη της Williams). Το πιο σημαντικό είναι πως είσαι σπουδαία μητέρα και το βλέπω αυτό τα τελευταία χρόνια. Μείνε χαρούμενη και απόλαυσε τις τελευταίες σου στιγμές στο tour». 

Για να ενημερώνεστε πάντα πρώτοι!

Κάνε εγγραφή στο Newsletter μας και απόκτησε πρόσβαση στα νέα πριν από όλους τους άλλους.