Τσιτσιπάς: Η αινιγματική ανάρτηση μετά τον αποκλεισμό από τον Κύργιο

©Eurokinissi

Μερικές ώρες μετά από τον αποκλεισμό του από το Wimbledon από τον Νικ Κύργιο, ο Στέφανος Τσιτσιπάς έκανε μία αινιγματική ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Μερικές ώρες μετά από τον αποκλεισμό του, ο Τσιτσιπάς έκανε ένα αινιγματικό post στο Instagram που έγραφε: «Δώσε σε έναν άνθρωπο μία μάσκα και θα γίνει ο πραγματικός εαυτός του».

Είχε προηγηθεί «επίθεση» του Νικ Κύργιου σε βάρος του Στέφανου Τσιτσιπά. «Αισθάνομαι καλά, το τσίρκο ήταν αυτός απόψε. Αισθάνομαι τέλεια και μπορώ να αγωνιστώ ακόμη και αύριο. Ο τύπος έχει σοβαρά προβλήματα και όταν λέω σοβαρά, εννοώ… σοβαρά! Έχω φίλους, με συμπαθούν στα αποδυτήρια, είμαι ένας από τους πιο συμπαθείς τενίστες. Είμαι καλά. Αυτός δεν είναι. Δεν τον συμπαθεί κανείς, ας το αφήσουμε λοιπόν εκεί. Και δεν με ενδιαφέρει κιόλας.

Με βλέπετε με ποιους παίζω μπάσκετ, με σκύλους! Αυτός είναι soft. Το να έρχεται και να λέει ότι τον εκφόβισα, δείχνει ότι είναι soft. Δεν είμαστε φτιαγμένοι από το ίδιο υλικό, εγώ αντιμετωπίζω πραγματικούς πολεμιστές. Αν επηρεάστηκε σήμερα, τότε κάτι τον κρατάει πίσω. Πιστεύω ότι απλώς είναι soft», ανέφερε ο Κύργιος.

Για να ενημερώνεστε πάντα πρώτοι!

Κάνε εγγραφή στο Newsletter μας και απόκτησε πρόσβαση στα νέα πριν από όλους τους άλλους.