Τσίπρας για Βερναρδάκη: Απαράδεκτη και καταδικαστέα διατύπωση

©ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ EUROKINISSI

Συνεχίζεται για δεύτερη ημέρα στην Ολομέλεια της Βουλής η συζήτηση του νομοσχεδίου του υπουργείου Παιδείας για τα ΑΕΙ.

Το λόγο πήρε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Αλέξης Τσίπρας, ο οποίος κατηγόρησε τον πρωθυπουργό ότι «προσπαθεί να επωφεληθεί μιας άθλιας εμπρηστικής επίθεσης σε έναν ραδιοφωνικό σταθμό και να προβεί σε μια πρωτοφανή ακρότητα και αθλιότητα. Να συνδέσει την επίθεση την εμπρηστική με την πολιτική αντιπαράθεση στη Βουλή για τα πολιτικά θέματα και να αφήσει αισχρά υπονοούμενα για τους πολιτικούς του αντιπάλους».

«Το γάντι του διχασμού που μας πέταξε ο χθες ο κ. Μητσοτάκης εμείς δεν πρόκειται να το σηκώσουμε, στο στόχο του διχασμού στον οποίο θέλει για όφελος του να παρασύρει και την κοινωνία εμείς θα αντιτάξουμε τον στόχο της ενότητας εναντίον του ίδιου και της καταστροφικής πολιτικής του», τόνισε στη συνέχεια.

Για το βίντεο του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Χριστόφορου Βερναρδάκη, ο Αλέξης Τσίπρας το χαρακτήρισε ως μια «άστοχη, ατυχή απαράδεκτη και καταδικαστέα διατύπωση ενός βουλευτή προς το πρόσωπο σας», απευθυνόμενος στη Νίκη Κεραμέως.

«Ήταν μια διατύπωση που αποσύρθηκε αμέσως και προφανώς δεν εκφράζει το κόμμα μας ούτε εμένα προσωπικά», συμπλήρωσε ο ίδιος.

Για να ενημερώνεστε πάντα πρώτοι!

Κάνε εγγραφή στο Newsletter μας και απόκτησε πρόσβαση στα νέα πριν από όλους τους άλλους.