Τσίπρας: «Είναι μια ιστορική ημέρα για τον ΣΥΡΙΖΑ»

Ψηφοφορία από τον Αλέξη Τσίπρα στις εσωκομματικές εκλογές του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία , για την ανάδειξη Προέδρου και νέας Κεντρικής Επιτροπής, Κυριακή 15 Μαΐου 2022. (ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ/EUROKINISSI)

Λίγο μετά τις 09:30, ο Αλέξης Τσίπρας ψήφισε στο εκλογικό κέντρο του Περιστερίου, στο πλαίσιο της η διαδικασίας για την ανάδειξη του Προέδρου και της νέας Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία,

«Είναι μια ιστορική ημέρα για τον ΣΥΡΙΖΑ, σπουδαία ημέρα για τον τόπο μας. Η Κυριακή της Δημοκρατίας θα την χαρακτήριζα. Σε 1.000 σημεία σε όλη τη χώρα, παντού, τμήματα εκλογικά έχουν στηθεί για μια προτόγνωρη διαδικασία για το κόμμα.

Θέλουμε αυτή η διαδικασία να μην αφορά μόνο την παράταξή μας, αλλά και το μέλλον αυτού του τόπου. Καλούμε κάθε Ελληνα πολίτη που όλα αυτά τα χρόνια βιώνει την εργασιακή ανασφάλεια, μικρομεσαίους επιχειρηματίες, όλους. να δώσουν ένα μήνυμα κοινωνικής αλλαγής. Να επισπευθούν οι πολιτικές εξελίξεις στη χώρα. Καλούμε τους πολίτες να πάρουν τον ΣΥΡΙΖΑ στα χέρια τους ώστε αύριο να πάρουν τη χώρα στα χέρια τους», δήλωσε ο Αλέξης Τσίπρας.

Για να ενημερώνεστε πάντα πρώτοι!

Κάνε εγγραφή στο Newsletter μας και απόκτησε πρόσβαση στα νέα πριν από όλους τους άλλους.