Το όνομα ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής επέλεξαν τα μέλη του με ποσοστό 95%

Στιγμιότυπο από το Πνευματικό Κέντρο του δήμου Αθηναίων κατα την διάρκεια της εσωκομματικής ψηφοφορία στο Κίνημα Αλλαγής (ΚΙΝΑΛ) όπου μέλη και φίλοι του κόμματος καλούνται να επιλέξουν την ονομασία ανάμεσα στο ισχύον “Κίνημα Αλλαγής” ή το “ΠΑΣΟΚ- Κίνημα Αλλαγής”, Κυριακή 8 Μαΐου 2022. Μέλη και φίλοι του κόμματος μπορούσαν επίσης να ψηφίσουν και για την εκλογή των νέων τοπικών και νομαρχιακών επιτροπών, καθώς και για τους αντιπροσώπους του συνεδρίου που θα διεξαχθεί στις 20-22 Μαΐου. (ΒΑΣΙΛΗΣ ΡΕΜΠΑΠΗΣ/EUROKINISSI)

Ξεπέρασε κάθε προσδοκία η προσέλευση των μελών του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ στην ψηφοφορία για το όνομα της παράταξης, με την τελική καταμλετρηση να δείχει πως προσήλθαν 179.005 άτομα.

Το όνομα «ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής» ήταν αυτό που επέλεξαν τα μέλη, με ποσοστό 95%

Σύμφωνα με την τελική καταμέτρηση, στην ψηφοφορία που πραγματοποιήθηκε σε 600 εκλογικά κέντρα ανά την Ελλάδα, προσήλθαν 179.005 μέλη.

«Οι πολίτες αποφάσισαν: Το σύμβολο μας, ο ήλιος, επέστρεψε. Μαζί με τις μνήμες μιας ιστορικής παράταξης, που ταυτίστηκε με τους αγώνες του λαού μας για δημοκρατία, κοινωνική δικαιοσύνη και εθνική αξιοπρέπεια», ήταν η δήλωση που είχε κάνει αργά το βράδυ της Κυριακής ο Νίκος Ανδρουλάκης.

Για να ενημερώνεστε πάντα πρώτοι!

Κάνε εγγραφή στο Newsletter μας και απόκτησε πρόσβαση στα νέα πριν από όλους τους άλλους.