Τηλεφώνημα-έκπληξη Μητσοτάκη στον Μάτζικ Τζόνσον

©ΣΩΤΗΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI

Τηλεφώνημα από τον Έλληνα πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη έλαβε ο θρύλος του ΝΒΑ, Μάτζικ Τζόνσον που βρίσκεται για διακοπές στην Ελλάδα.

«Είχα την τιμή και τη χαρά να λάβω ένα τηλεφώνημα-έκπληξη από τον Πρωθυπουργό της Ελλάδας Κυριάκο Μητσοτάκη, ο οποίος με καλωσόρισε στη χώρα και είδε πώς ήταν η επίσκεψή μου μέχρι στιγμής», έγραψε μεταξύ άλλων στο twitter o παλαίμαχος μπασκετμπολίστας λέγοντας στον Έλληνα Πρωθυπουργό πως το ταξίδι του στη χώρα μας είναι καταπληκτικό και εμπειρία ζωής.», αναφέρει η ανάρτηση του πρώην μπασκετμπολίστα στο Twitter.

Πριν την επικοινωνία τους ο 67ος θρύλος του μπάσκετ είχε δηλώσει το πόσο μαγεμένος είναι από την χώρα μας και την κληρονομιά της, διαφημίζοντας την Ελλάδα στους ακόλουθους του.

Ανάρτηση για την επικοινωνία τους έκανε και ο Κυριάκος Μητσοτάκης ο οποίος τον ευχαρίστησε για τα καλά του λόγια για τη χώρα μας και την αγάπη που έδειξε για τους πολίτες όπως και για τις φωτογραφίες που ανάρτησε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Συγκεκριμένα ο πρωθυπουργός έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram: «Μόλις μίλησα με τον θρύλο του μπάσκετ του ΝΒΑ Μάτζικ Τζόνσον, ο οποίος έκανε διακοπές στην Ελλάδα, και τον ευχαρίστησα για τα καλά λόγια που είπε και την αγάπη που έδειξε για τη χώρα μας και τους ανθρώπους της, καθώς επίσης και για τις υπέροχες φωτογραφίες και τα tweets που δημοσίευσε ενώ ήταν εδώ.

Μου μίλησε για τις πραγματικά εκπληκτικές στιγμές που πέρασαν ο ίδιος και η σύζυγός του στην τελευταία τους επίσκεψη στην Ελλάδα, προσθέτοντας ότι ο φιλικός και πραγματικά φιλόξενος ελληνικός λαός που ζει σε αυτή τη σπουδαία χώρα, μαζί με το καταπληκτικό φαγητό και την πλούσια ιστορία και τον υπέροχο πολιτισμό της, τον έχουν εμπνεύσει και είναι μια συνταγή που εξασφαλίζει ότι θα επιστρέψει σύντομα και την επόμενη φορά ανυπομονεί να συναντηθεί μαζί μου προσωπικά για να δειπνήσουμε μαζί και να μιλήσουμε για μπάσκετ!»

Για να ενημερώνεστε πάντα πρώτοι!

Κάνε εγγραφή στο Newsletter μας και απόκτησε πρόσβαση στα νέα πριν από όλους τους άλλους.