«Θρίλερ» σε πτήση από Μυτιλήνη προς Αθήνα: Εκκενώθηκε αεροσκάφος λόγω καπνών στο εσωτερικό του

Σε «θρίλερ» εξελίχθηκε πτήση από τη Μυτιλήνη προς την Αθήνα, καθώς δημιουργήθηκε καπνός στην καμπίνα και στον θάλαμο διακυβέρνησης. Αυτό διέκοψε την τροχοδρόμησης του αεροπλάνου τύπου ATR 72-600 της Olympic Air στο αεροδρόμιο της Μυτιλήνης.

Το αεροσκάφος επρόκειτο να αναχωρήσεις στις 3.20 το απόγευμα και θα προσγειώνονταν στο αεροδρόμιο της Αθήνας με 68 επιβάτες και τέσσερα μέλη πληρώματος.

Μόλις διαπιστώθηκε το πρόβλημα, δόθηκε αμέσως εντολή εκκένωσης σε όλους τους επιβάτες. Επενέβη η Πυροσβεστική Υπηρεσία του αεροδρομίου και του νησιού, ενώ διαπιστώθηκε ότι ο καπνός πιθανόν να οφείλονταν σε βραχυκύκλωμα που με το σβήσιμο των κινητήρων για να διακοπεί η διαδικασία της τροχοδρόμησης δεν εξελίχθηκε σε φωτιά.

Το αεροσκάφος, το οποίο έφτασε με καθυστέρηση περίπου μιας ώρας στο αεροδρόμιο της Μυτιλήνης, λόγω καθυστερημένης άφιξης του στην Αθήνα από άλλο δρομολόγιο, παραμένει στο αεροδρόμιο του νησιού για να ελεγχθεί από τεχνικό της εταιρείας. Οι επιβάτες πραγματοποιούν το ταξίδι τους με άλλο αεροσκάφος της εταιρείας.

Για να ενημερώνεστε πάντα πρώτοι!

Κάνε εγγραφή στο Newsletter μας και απόκτησε πρόσβαση στα νέα πριν από όλους τους άλλους.