Θεσσαλονίκη: Καταστροφές στο μνημείο του Άλκη Καμπανού

©Α.Σ. ΑΡΗΣ – ARIS A.C. (Official)/Facebook

Το σημείο στο οποίο δολοφονήθηκε τον περασμένο Φλεβάρη ο 19χρονος Άλκης Καμπανός και υπάρχει μνημείο στη Θεσσαλονίκη, φαίνεται πως έχει υποστεί βανδαλισμούς.

Συγκεκριμένα, εικόνα καταστροφής υφίσταται το μνημείο του Άλκη Καμπανού στην περιοχή του Χαριλάου στη Θεσσαλονίκη. Σήμερα το πρωί (17/11) ιθύνοντες του Άρη αντίκρυσαν εικόνα βανδαλισμού. Γεγονός για το οποίο ο ΑΣ Άρης δρομολογεί διαδικασία εντοπισμού και τιμωρίας όσων ευθύνονται για αυτό.

Ο Ερασιτέχνης Άρης εκφράστηκε για ό,τι συνέβη, αλλά και για τις προθέσεις του, με ανακοίνωση, αναφέροντας:

«Αποτροπιασμό και αηδία προκαλεί ο βανδαλισμός που έλαβε χώρα στο σημείο στο οποίο δολοφονήθηκε ο Άλκης Καμπανός την 1η Φεβρουαρίου. Στην οδό Αλκιβιάδη Καμπανού, όπου ο 19χρονος φίλος του Αρη άφησε την τελευταία πνοή του, εκεί όπου κόσμος από όλη την Ελλάδα έχει αποτίσει φόρο τιμής στη μνήμη του, βρέθηκε ένα ανθρωποειδές για να καταστρέψει πολλά από τα αφιερώματα τα οποία άφησαν εκατοντάδες συγκλονισμένοι άνθρωποι από τη στυγνή δολοφονία. Το μίσος αυτού του ανθρωποειδούς αποτυπώνεται στην εικόνα των κατεστραμμένων αφιερωμάτων στο μνημείο του Άλκη, η οποία σόκαρε όποιον είδε τα “αποτελέσματα” αυτής της αποτρόπαιας πράξης. Ο Α.Σ. Αρης θα προχωρήσει σε όλες τις νομικές ενέργειες, ώστε να τιμωρηθεί κάθε υπεύθυνος γι’ αυτήν την αισχρότητα».

Για να ενημερώνεστε πάντα πρώτοι!

Κάνε εγγραφή στο Newsletter μας και απόκτησε πρόσβαση στα νέα πριν από όλους τους άλλους.