Τέσσερις ταινίες για να δροσιστείτε το καλοκαίρι [vids]

Μπορεί ο περισσότερος κόσμος να βρίσκεται στις παραλίες, ωστόσο πάντα υπάρχει χρόνος μέσα στην ημέρα για μια καλή ταινία.

Κωμωδίες, ρομαντικά φιλμ, θρίλερ και περιπέτειες που ταιριάζουν με τις υψηλές θερμοκρασίες.

Η Πωλίν στην Παραλία

Δεν υπάρχουν πολλοί που να έχουν την ικανότητα του Ερίκ Ρομέρ στο να «παίζουν» με τη νοσταλγία. Ο σκηνοθέτης είναι δεξιοτέχνης στο να απεικονίζει και να θίγει τα περίπλοκα ζητήματα της καρδιάς. Π Ρομέρ σκιαγραφεί τη σεξουαλική αφύπνιση μιας κοπέλστη Νορμανδία.

Ερωτικό Κτήνος

Ο σκληροτράχηλος εγκληματίας Ντον φτάνει σε μια βίλα όπου βρίσκεται ο Γκαλ, ένας πρώην παράνομος ο οποίος έχει αλλάξει ζωή. Ο Ντον του προτείνει να πάρει μέρος σε μια ληστεία, γεγονός που προκαλεί νέα αδιέξοδα.

Κάτω από τον Ήλιο

Το «A bigger splash» είναι ένας από τους διασημότερους πίνακες του Ντέι­βιντ Χόκνεϊ. Ο κόσμος που περιγράφεται είναι λαμπερός, με τα μυστικά και τα απωθημένα ζητούν, ωστόσο, μια αφορμή για να βγουν στην επιφάνεια.

Η Πισίνα

Ρόμι Σνάιντερ, Αλέν Ντελόν και Τζέιν Μπίρκιν φροντίζουν για να φτάσει η γοητεία στο κόκκινο. H εμφάνιση ενός κοριτσιού διαταράξει την ισορροπία του ζευγαριου, με τους πρωταγωνιστές να φτάνουν στα άκρα.

Για να ενημερώνεστε πάντα πρώτοι!

Κάνε εγγραφή στο Newsletter μας και απόκτησε πρόσβαση στα νέα πριν από όλους τους άλλους.