Ταξίδι: Τρεις προτάσεις κοντά στην Αθήνα

©EUROKINISSI/ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ

Τα ταξίδια της τελευταίας στιγμής κρύβουν τις ωραιότερες εκπλήξεις.

Ακόμη και τελευταία στιγμή μπορεί να βρεις κοντινούς προορισμούς και να γνωρίσεις όμορφα μέρη, με παραλίες ή βουνά και να βρεις τη χαλάρωση που αναζητείς.

Κοντά στην Αθήνα μπορείς να βρεις το μέρος που θες και να φτάσεις και γρήγορα. Ακολουθούν τρεις προτάσεις προορισμών κοντά στην Αθήνα.

Πόρος

Ένας ιδανικός προορισμός για όλη την οικογένεια, μόλις 3 ώρες μακριά από την πρωτεύουσα με αυτοκίνητο. Αν επιλέξεις πλοίο από τον Πειραιά, θα χρειαστείς μόλις μια ώρα.

Ο Πόρος το κατάλληλο νησί ένα χαλαρό τριήμερο ή σαββατοκύριακο. Είναι γνωστό για την αρχιτεκτονική του και το καταπράσινο τοπίο του. Εκτός από μπάνιο σε κρυστάλλινα νερά, θα απολαύσεις επίσης βόλτες σε γραφικά στενάκια.

Ναύπλιο

Η κλασική επιλογή που δεν απογοητεύει ποτέ. Το Ναύπλιο είναι ιδανικός προορισμός αν δεν θες να φύγεις πολύ μακριά από την Αθήνα, παρέχοντας πολλές δραστηριότητες για όλη την οικογένεια.

©EUROKINISSI/ΘΑΝΑΣΗΣ ΚΑΛΛΙΑΡΑΣ

Παλαμήδι, Παλαιά πόλη Ναυπλίου και Μπούρτζι είναι τα αξιοθέατα που επιλέγουν οι περισσότεροι τουρίστες.

Λουτράκι

Το Λουτράκι αποτελεί τον κοντινότερο από τους τρεις προορισμούς, σχεδόν μία ώρα από την Αθήνα. Προσφέρεται για μπάνιο σε μια ατελείωτη σε μέγεθος παραλία, ενώ υπάρχουν και πολλά μαγαζιά για καφέ και φαγητό.

Για να ενημερώνεστε πάντα πρώτοι!

Κάνε εγγραφή στο Newsletter μας και απόκτησε πρόσβαση στα νέα πριν από όλους τους άλλους.