Σύζυγος Φιλιππίδη: «Ο Πέτρος δεν είναι βιαστής»

©ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI

«Ο Πέτρος δεν είναι βιαστής. Όλα έγιναν για να τον διαπομπεύσουν και για εκδίκηση από γυναίκες που δεν κατάφεραν να πάρουν έναν ρόλο», είπε στην κατάθεσή της ενώπιον του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου η Ελπίδα Νίνου, σύζυγος του κατηγορούμενου για τρεις υποθέσεις σεξουαλικής βίας, Πέτρου Φιλιππίδη.

Η σύζυγος του Πέτρου Φιλιππίδη υπερασπίστηκε τον κατηγορούμενο. Η ίδια αμφισβήτησε τη βασιμότητα των καταγγελιών και απέδωσε την υπόθεση σε προσπάθεια εκδίκησης.

«Εγώ με τον Πέτρο έχω κάνει μεγάλες προσωπικές συζητήσεις για αυτά τα γεγονότα. Δεν θα πω τι έχω πει με τον σύζυγό μου. Θα σας πω όμως ότι ο Πέτρος δεν είναι βιαστής.Όλα έγιναν για λόγους διαπόμπευσης και εκδίκησης.

Τον Πέτρο τον αγαπάει ο κόσμος. Όλα έγιναν για να τον διαπομπεύσουν ως άνθρωπο. Και για εκδίκηση από κάποιες γυναίκες που δεν κατάφεραν να πάρουν αυτό που θέλουν. Ένα ρόλο. Εδώ μέσα μιλάμε συνεχώς για έναν ρόλο. Είναι ένας ταλαντούχος άνθρωπος. Έχει καταφέρει να είναι στις καρδιές των ανθρώπων. Τον κατέστρεψαν και τώρα θέλουν να τον πεθάνουν. Μαζί με αυτόν κατέστρεψαν και τη δίκη μου οικογένεια», ανέφερε μεταξύ άλλων. η Ελπίδα Νίνου.

Η μάρτυρας ξέσπασε σε λυγμούς όταν ρωτήθηκε αν κάποιος την είχε ενημερώσει για κάτι που άκουσε για τον σύζυγο της αλλά και όταν κλήθηκε να μιλήσει για την προσωπική της ζωή με το θιασάρχη:

Πρόεδρος: Ήρθε ποτέ συνεργάτης, να σας πει ότι έχει ακούσει κάτι; Για να σας προστατεύσει από κάτι;

Μάρτυρας: Οι άνθρωποι που με πλησίαζαν ήταν άνθρωποι οι όποιοι μας έγλειφαν.

Ένορκος: Οι εξωσυζυγικές σχέσεις… Δεν μιλήσατε γι’ αυτό. Τα διαχωρίζω βέβαια…

Μάρτυρας: Είναι η προσωπική μου ζωή. Έχω περάσει πολύ δύσκολα αυτό τον καιρό. Με έχουν ξεφτιλίσει εμένα και τον Πέτρο. Είμαι μία γυναίκα που τίμησα την οικογένειά μου και φρόντισα το παιδί μου. Σταμάτησα να δουλεύω. Όταν απέκτησα το παιδί μου, η ζωή μου άλλαξε. Η ζωή δεν είναι φωτογραφίες. Η ζωή είναι το παιδί μου. Ήμουν παρούσα. Το παιδί μου είναι εδώ από την αρχή και συμπαραστέκεται στη μάνα του και τον πατέρα του.

Η μάρτυρας κατέθεσε πως γνωρίζει την πρώτη καταγγέλλουσα. «Ήταν μία κοπέλα παρεμβατική», ανέφερε η ίδια. Όπως είπε, «περιφερόταν στα καμαρίνια με την πρόφαση ότι θέλει να δει τη μητέρα της. Έρχονται τα παιδιά των ηθοποιών στο θέατρο, αλλά όχι κάθε μέρα. Δεν είναι τόπος συνάντησης. Είχα συζητήσει με συνεργάτες του Πέτρου ότι αυτό ήταν ενοχλητικό. Εμένα δεν μου μιλούσε καθόλου. Η μητέρα της την έβαζε κρυφά από την πίσω πόρτα ενώ ο σύζυγός μου είχε απαγορεύσει την είσοδο σε όποιον δεν είχε σχέση με την παράσταση».

Η Ελπίδα Νίνου απέκλεισε το ενδεχόμενο να ισχύουν όσα επικαλείται η πρώτη καταγγέλλουσα. Για τη δεύτερη και την τρίτη καταγγέλλουσα τόνισε πως δεν γνωρίζει κάτι.

Για να ενημερώνεστε πάντα πρώτοι!

Κάνε εγγραφή στο Newsletter μας και απόκτησε πρόσβαση στα νέα πριν από όλους τους άλλους.