Συνεχίζεται ο μουσικός Σεπτέμβρης

©Pixabay

Το Action24Press προτείνει πέντε συναυλιακά ραντεβού για όλα τα γούστα.

ActionPress Team

Συναυλίες, αφιερώματα και μουσικές βραδιές για μικρούς και μεγάλους: Η πρωτεύουσα τον Σεπτέμβρη γεμίζει αγαπημένες μελωδίες και χαρίζει στο κοινό το καλύτερο «αντίδοτο» για τη μελαγχολία που προκαλεί η επιστροφή από τις διακοπές.

Μίλτος Πασχαλίδης

©Eurokinissi

Με τις αποσκευές του γεμάτες αγαπημένα τραγούδια 27 χρόνων δισκογραφίας, ο Μίλτος Πασχαλίδης σε ένα μουσικό ραντεβού με αγαπημένες μουσικές, γνώριμους ήχους αλλά και αναπάντεχες εκπλήξεις στο Faliro Summer Theater. Η συναυλία του θα έχει όλα αυτά που τον χαρακτηρίζουν: δυναμισμό, συγκίνηση και αυθορμητισμό.

Δευτέρα 19/9 – 21:00 – Faliro Summer Theater

O Σταύρος Ξαρχάκος τιμά τον Νίκο Ξυλούρη

©Eurokinissi

Την Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου στο Ωδείο Ηρώδου Αττικού ο Σταύρος Ξαρχάκος υποδέχεται στη σκηνή την οικογένεια Ξυλούρη: τους Ψαραντώνη, Γιάννη Ξυλούρη, Γιώργη Ξυλούρη, Νίκη Ξυλούρη, Λάμπη Ξυλούρη και Ελευθερία Ξυλούρη. Με το χαρακτηριστικό τους ηχόχρωμα και ιδίωμα θα αποδώσουν τραγούδια του Νίκου Ξυλούρη και με τις λύρες τους θα μας ταξιδέψουν στην Κρήτη. Μαζί τους οι Μίλτος Πασχαλίδης, Χρήστος Θηβαίος και Ηρώ Σαΐα.

Τετάρτη 21/9 – 21.00 – Ηρώδειο

Ασάφ Αβιντάν

Ο Ασάφ Αβιντάν έρχεται στο Ηρώδειο και φέρνει έναν μουσικό κόσμο που είναι γήινος, πραγματικός, γεμάτος κανονική ζωή και γι’ αυτό εξωπραγματικά μαγικός. Είναι έτοιμος να αποδείξει για ακόμη μια φορά ότι μπορεί με μια κιθάρα και ένα πιάνο να μαγέψει και να ταξιδέψει το κοινό, όπως μόνο λίγοι πραγματικοί καλλιτέχνες μπορούν.

Πέμπτη 22/9 – 21:00 – Ηρώδειο

Jethro Tull

Οι θρυλικοί Jethro Tull θα συντροφεύσουν το κοινό της Αθήνας στο Θέατρο Βράχων Μελίνα Μερκούρη στο πλαίσιο του Φεστιβάλ «Στη Σκιά των Βράχων 2022», επιβεβαιώνοντας για ακόμη μια φορά γιατί θεωρούνται από τα σημαντικότερα ροκ συγκροτήματα όλων των εποχών, βάζοντας φαρδιά πλατιά την υπογραφή τους στον σκληρό ήχο. Ο Ian Anderson κι η σπουδαία παρέα του θα εμφανιστούν επίσης την Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου στο φεστιβάλ της Μονής Λαζαριστών στη Θεσσαλονίκη.

Παρασκευή 23/9 – 20:00 – Θέατρο Βράχων Μελίνα Μερκούρη

Μη χάσετε επίσης:

Ελεωνόρα Ζουγανέλη στο Θέατρο Άλσος (Δευτέρα 19/9 – 20:30)

Queen Symphonic στο Θέατρο Πέτρας (Πέμπτη 22/9 – 21:00)

Αλκίνοος Ιωαννίδης στο Κατράκειο Θέατρο Νίκαιας (Δευτέρα 19/9 – 21:00)

Θανάσης Παπακωνσταντίνου και Μελίνα Κανά στο Θέατρο Βράχων (20,21,22/9)

60 χρόνια μουσικής: Αφιέρωμα στον Γιάννη Μαρκόπουλο

Εξι δεκαετίες συνεχόμενης δημιουργίας συμπληρώνει φέτος ο Γιάννης Μαρκόπουλος. Ο συνθέτης γιορτάζει την επέτειο με μία συναυλία στο Ηρώδειο, όπου θα παρουσιάσει μία ανθολογία απ’ τους κύκλους τραγουδιών που σφράγισε με την υπογραφή του, εστιάζοντας στην ιστορία, τους μύθους, τον έρωτα και τους μεγάλους ποιητές.

Την Τρίτη 20 Σεπτεμβρίου στο Ηρώδειο θα αντηχήσουν πολυαγαπημένα τραγούδια, ορχηστρικά μέρη και μερικές από της σημαντικότερες στιγμές της πορείας ενός ζωντανού μύθου της σύγχρονης Ελλάδας. Μαζί του επί σκηνής αγαπημένοι του ερμηνευτές από το σήμερα, ο Μάριος Φραγκούλης, ο Αλκίνοος Ιωαννίδης, η Νατάσσα Μποφίλιου, ο Γιώργος Περρής, ο Κώστας Τριανταφυλλίδης, ο Γιώργος Νικηφόρου Ζερβάκης και η Βάνα Μάνη. Συμμετέχει η Ορχήστρα Παλίντονος Αρμονία και η Μεικτή Χορωδία του δήμου Αθηναίων.

Τρίτη 20/9 – 21:00 – Ηρώδειο

Για να ενημερώνεστε πάντα πρώτοι!

Κάνε εγγραφή στο Newsletter μας και απόκτησε πρόσβαση στα νέα πριν από όλους τους άλλους.