Σύλληψη 41χρονου στη Θεσσαλονίκη ύστερα από καταγγελία για απαγωγή και βιασμό

©ΡΑΦΑΗΛ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ / EUROKINISSI

35χρονη στη Θεσσαλονίκη κατήγγειλε 41χρονο πως την απήγαγε, την εξανάγκασε σε γενετήσιες πράξεις, ενώ την υποχρέωσε να συνευρεθεί με άλλο άντρα.

Η έρευνα της Αστυνομίας οδήγησε στη σύλληψη του καταγγελλόμενου και εις βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα.

Σύμφωνα με όσα περιγράφονται στη δικογραφία, η 35χρονη γνώρισε τον κατηγορούμενο μέσω του Διαδικτύου και με το πρόσχημα ότι θα της βρει εργασία και κατοικία συμφώνησαν να συναντηθούν. Ο συλληφθείς, με την απειλή όπλου, την εξανάγκασε σε γενετήσιες πράξεις και την εξέδωσε, έναντι αμοιβής.

Ακολούθησε καταγγελία στην Άμεση Δράση και ξεκίνησαν οι έρευνες που οδήγησαν στη σύλληψη του φερόμενου ως δράστη. Σε επιχείρηση σε σπίτι της Αγίας Τριάδας, βρέθηκαν ένα πιστόλι αεριού (airsoft) «replica», εννέα πλαστικά σφαιρίδια και μικροποσότητα κάνναβης.

Ο 41 ετών συλληφθείς οδηγείται στην εισαγγελέα ποινικής δίωξης, με τη δικογραφία να τού αποδίδει τις πράξεις της αρπαγής, της παράνομης κατακράτησης, της εμπορίας ανθρώπων, του βιασμού, της βίας κατά δικαστικών υπαλλήλων, της παράνομης οπλοχρησίας και της κατοχής ναρκωτικών ουσιών.

Για να ενημερώνεστε πάντα πρώτοι!

Κάνε εγγραφή στο Newsletter μας και απόκτησε πρόσβαση στα νέα πριν από όλους τους άλλους.