Stranger Things: Γιατί δεν θα μπορούσε να επαναληφθεί η επιτυχία της Κέιτ Μπους [vid]

Το «Running Up That Hill», τραγούδι της Κέιτ Μπους από το 1985, γνώρισε επιτυχία στη νεότερη γενιά, καθώς ακούστηκε στην τέταρτη σεζόν της σειράς του Netflix, «Stranger Things».

Oι θαυμαστές της σειράς συζητούν ποιο τραγούδι παλαιότερης δεκαετίας θα ενταχθεί στα νέα επεισόδια, με το συνδημιουργόςτου «Stranger Things» Ματ Ντάφερ, να δηλώνει πως η επερχόμενη σεζόν δεν θα περιλαμβάνει μια μουσική στιγμή αντίστοιχη με αυτή της Κέιτ Μπους.

Σε συνέντευξή τους στον ιστότοπο The Hollywood Reporter, τα αδέρφια Ντάφερ μίλησαν για τη διαδικασία δημιουργίας του τέταρτου κύκλου. Σε ερώτηση για την Κέιτ Μπους, η οποία επανήλθε στη δημοσιότητα εξαιτίας του «Stranger Things», ο Ματ Ντάφερ επιβεβαίωσε ότι δεν θα υπάρξει ξανά κάτι παρόμοιο.

«Έχω διαβάσει άρθρα που αναφέρονται αποκλειστικά στο αν θα παρακολουθήσουν οι θαυμαστές ξανά ένα τέτοιο γεγονός. Δεν θα υπάρξει. Αν το προσπαθούσαμε με άλλο τραγούδι, θα ήταν αποτυχία. Ο Ρος, ο υπεύθυνος μουσικής της σειράς κι εγώ είχαμε μια λίστα με τραγούδια που πιθανόν να χρησιμοποιούσαμε και το “Running Up That Hill” ήταν όλα αυτά μαζί. Θα έλεγα ψέματα αν ήξερα ότι θα έχει την απήχηση που είχε. Πιστεύω ότι ο λόγος που έγινε τόσο δημοφιλές είναι το ότι η Μπους ήταν πιο μπροστά από την εποχή της.

Το τραγούδι έχει μια σύγχρονη αισθητική. Και γι’ αυτό οι νέοι έχουν “κολλήσει”. Στην πραγματικότητα, δεν καταλαβαίνω τι είναι το TikTok. Έστειλα email στην Κέιτ, της έγραψα: “Από ό,τι φαίνεται, έχεις μεγάλη επιτυχία στο TikTok”. Κι εκείνη απάντησε: “Ναι, το έχω ακούσει”».

Για να ενημερώνεστε πάντα πρώτοι!

Κάνε εγγραφή στο Newsletter μας και απόκτησε πρόσβαση στα νέα πριν από όλους τους άλλους.