Στους πλημμυροπαθείς της Κρήτης μέρος των εσόδων από τα μετάλλια του Αλ. Νικολαΐδη

©Eurokinissi

Τελευταία επιθυμία του Αλέξανδρου Νικολαίδη ήταν τα δύο αργυρά ολυμπιακά μετάλλια που κέρδισε στους Ολυμπιακούς αγώνες να βγουν σε δημοπρασία για καλό σκοπό και το ποσό που θα συγκεντρωθεί να δοθεί σε δομές για τα παιδιά που θα επιλέξει η οικογένειά του.

Μετά τις εξελίξεις των τελευταίων ημερών, η οικογένεια του Ολυμπιονίκη γνωστοποίησε μέσω ανακοίνωσης στο Facebook, ότι ένα σημαντικό μέρος των εσόδων από τη δημοπρασία των μεταλλίων του θα διατεθούν στους πληγέντες της φονικής κακοκαιρίας της Κρήτης που στοίχισε τη ζωή σε δυο ανθρώπους.

Η οικογένεια με αυτόν τον τρόπο θέλει να βρεθεί έστω και συμβολικά στο πλευρό των συγγενών των δύο θυμάτων της κακοκαιρίας και όλων των ανθρώπων στην περιοχή που περνούν την δική τους δοκιμασία.

Επίσης, όπως γνωστοποίησε η οικογένεια του Αλέξανδρου Νικολαΐδη, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας επέστρεψε στην οικογένεια τη δάδα που του είχε χαρίσει ο Αλέξανδρος Νικολαΐδης από τη Ολυμπιάδα του Σίδνεϊ, προκειμένου να συμπεριληφθεί στη δημοπρασία μαζί με τα ολυμπιακά μετάλλια.

Για να ενημερώνεστε πάντα πρώτοι!

Κάνε εγγραφή στο Newsletter μας και απόκτησε πρόσβαση στα νέα πριν από όλους τους άλλους.