Στους “16” του τουρνουά της Ρώμης ο Τσιτσιπάς. Άνετη πρόκριση για Σάκκαρη

Για δεύτερη φορά μέσα σε μία εβδομάδα (και τρίτη συνολικά μέσα στο 2022) ο Στέφανος Τσιτσιπάς ξεπέρασε το εμπόδιο του Γκριγκόρ Ντιμιτρόφ και συνεχίζει στο Masters της Ρώμης.

Σε αναμέτρηση για τον 2ο γύρο του τουρνουά, ο Ελληνας τενίστας επικράτησε του 31χρονου Βούλγαρου με 6-3, 5-7, 7-6(4), μετά από αγώνα διάρκειας δύο ωρών και 38 λεπτών.

Στους «16» ο Στέφανος Τσιτσιπάς θα τεθεί αντιμέτωπος με τον Ρώσο Κάρεν Κατσάνοφ (Νο 24 στον κόσμο), που αγωνίζεται ως ανεξάρτητος. Ο 26χρονος τενίστας νίκησε νωρίτερα τον Ισπανό Πάμπλο Καρένιο Μπούστα με 6-4, 2-6, 6-1 και θα βρεθεί για πέμπτη φορά στο δρόμο του Έλληνα πρωταθλητή, τον οποίο δεν έχει καταφέρει να νικήσει ποτέ.

Με εξαιρετική εμφάνιση μετά τα μέσα του πρώτου σετ, η Μαρία Σάκκαρη επικράτησε της Εκατερίνα Αλεξαντρόβα με 6-3, 6-2 και προκρίθηκε στους «16» του τουρνουά της Ρώμης. Το ματς του 2ου γύρου ήταν ισορροπημένο στα πρώτα έξι γκέιμ, με το σκορ ισόπαλο 3-3 και την Ελληνίδα τενίστρια να βρίσκεται μάλιστα πίσω 0-30 στο σερβίς της. Κάπου εκεί, η Σάκκαρη… γύρισε τον διακόπτη, πήρε δέκα (!) συνεχόμενους πόντους, έκανε το “break” και πήρε το πρώτο σετ με 6-3. Στη συνέχεια η Ελληνίδα πρωταθλήτρια κυριάρχησε απόλυτα και «καθάρισε» το ματς σε 77 λεπτά, τελειώνοντας την αναμέτρηση με έξι άσους και 25/33 κερδισμένους πόντους στο πρώτο σερβίς της.

Για να ενημερώνεστε πάντα πρώτοι!

Κάνε εγγραφή στο Newsletter μας και απόκτησε πρόσβαση στα νέα πριν από όλους τους άλλους.