Στο Ισραήλ προβάλλεται η Πάρος

©Unsplash

Με τίτλο «Μαγειρικές Περιπέτειες στην Ελλάδα: Γευσιγνωσία Πάρου» ο δημοσιογράφος Buzzy Gordon περιγράφει στο ισραηλινό Μέσο «Y Νet Νews» τις εμπειρίες του από την επίσκεψή του στο νησί.

«Οι Ισραηλινοί αγαπούν την Ελλάδα, για την εγγύτητα, τη φιλικότητα, τις παραλίες, τη μουσική, τα ψώνια, την ιστορία – και, φυσικά, την κουζίνα της. Αυτό το άρθρο – το πρώτο από μια σειρά δύο μερών – επικεντρώνεται σε μια επίσκεψη στο νησί της Πάρου και τα πολλά αξιοθέατα της.

Πολλά από τα νησιά του Αιγαίου ανήκουν στην ομάδα που είναι γνωστή ως Κυκλάδες, και ένα συγκεκριμένα γίνεται πιο οικείο στους Ισραηλινούς: η Πάρος. Αυτός ο γείτονας της ελαφρώς μεγαλύτερης Νάξου βρίσκεται σε βολική τοποθεσία, μόλις τρεις ώρες από το αθηναϊκό λιμάνι του Πειραιά με απευθείας ταχύπλοο ή λιγότερο από μία ώρα με το αεροπλάνο».

Το άρθρο περιγράφει την Πάρο, με την επισήμανση ότι είναι ιδανικό για κάθε «πορτοφόλι». Ειδική αναφορά γίνεται στα ξενοδοχεία και στα εστιατόρια του νησιού, με το δημοσιογράφο να αναδεικνύει την τοπική γαστρονομία.

Για να ενημερώνεστε πάντα πρώτοι!

Κάνε εγγραφή στο Newsletter μας και απόκτησε πρόσβαση στα νέα πριν από όλους τους άλλους.