Στεφανίδη: «Ο πρώτος αγώνας που ευχαριστήθηκα τόσο από το 2018»

©ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI

Η Κατερίνα Στεφανίδη έκανε για άλλη μια φορά την Ελλάδα περήφανη, κατακτώντας το ασημένιο μετάλλιο στο άλμα επί κοντώ, στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Στίβου στο Μόναχο.

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια, λίγες ώρες μετά την τεράστια επιτυχία της, ευχαρίστησε τον άνδρα και προπονητή της, αλλά και όλους όσοι την στηρίζουν.

Αναλυτικά όσα έγραψε:

«Δεύτερη στην Ευρώπη. Σε έναν απίστευτο αγώνα χθες το βράδυ στο Μόναχο, με μια υπέροχη ατμόσφαιρα. Ο πρώτος αγώνας που ευχαριστήθηκα τόσο από το 2018 και φάνηκε.

Για μια ακόμα φορά έκανα φετινό ρεκόρ, 4.75, στον αγώνα στόχο της χρονιάς, κάτι που έχουμε καταφέρει σχεδόν σε κάθε μεγάλο πρωτάθλημα και είμαι πολύ περήφανη για αυτό. Ευχαριστώ πολύ τον άντρα και προπονητή μου @mitchkrier ιδιαίτερα γιατί φέτος τους έχω κάνει την ζωή του δύσκολη και πολλά συγχαρητήρια σε όλες τις συναθλήτριες μου καθώς το επίπεδο ήταν πολύ υψηλό, και βέβαια στην wilmamurto που έκανε τον αγώνα της ζωής της με 3 ατομικά ρεκόρ και την tina_sutej η οποία αγωνίστηκε με μισό χέρι και χθες το βράδυ μετά τον αγώνα έκανε πολλαπλά ράμματα.

Σας ευχαριστώ και όλους εσάς που με στηρίζετε στα καλά και στα κακά».

Για να ενημερώνεστε πάντα πρώτοι!

Κάνε εγγραφή στο Newsletter μας και απόκτησε πρόσβαση στα νέα πριν από όλους τους άλλους.