Squid Game: Ακυκλοφόρητη σκηνή από την 1η σεζόν δόθηκε στη δημοσιότητα [vid]

Μια ακυκλοφόρητη σκηνή από την πρώτη σεζόν της σειράς του Netflix, «Squid Game», δόθηκε στη δημοσιότητα.

Το «Squid Game» είναι μια σειρά – φαινόμενο του Netflix, με μια ακυκλοφόρητη σκηνή από την πρώτη σεζόν να δίνεται στη δημοσιότητα, αυξάνοντας τις φήμες για αυτά που περιμένουμε να δούμε.

Η αποκάλυψη έγινε κατά τη διάρκεια του διαδικτυακού φεστιβάλ του Netflix, TUDUM. Στο φεστιβάλ συμμετείχε και ο σκηνοθέτης του «Squid Game», Hwang Dong-hyuk, ο οποίος είπε «θα ήθελα να ευχαριστήσω ξανά όλους τους φανς του Netflix σε όλο τον κόσμο που αγαπούν το Squid Game. Σας παρακαλώ να περιμένετε με αγωνία τη δεύτερη σεζόν, η οποία θα είναι γεμάτη με ολοκαίνουργιες ιστορίες».

Πρόσθεσε ότι «έχω ετοιμάσει ένα μικρό δώρο για τους θαυμαστές που περιμένουν τη δεύτερη σεζόν του Squid Game. Ας ρίξουμε μια ματιά».

Στη σκηνή φαίνεται ένας άνδρας να κουβαλά ένα σακουλάκι με δύο χρυσόψαρα, περπατώντας σε έναν διάδρομο. Την ώρα που παρατηρεί τα χρυσόψαρα, φαίνεται ότι είναι ο μυστηριώδης Front Man του «Παιχνιδιού του Καλαμαριού». Παράλληλα, έξω από το κτίριο, φαίνεται μια άλλη φιγούρα να παρακολουθεί με προσοχή το παράθυρο.

Για να ενημερώνεστε πάντα πρώτοι!

Κάνε εγγραφή στο Newsletter μας και απόκτησε πρόσβαση στα νέα πριν από όλους τους άλλους.