Τζόκοβιτς: Αντιδράσεις και απορίες για το «μαγικό φίλτρο» που πίνει

©EPA/FRANCIS MALASIG

Ερωτηματικά έχει προκαλέσει για ακόμη μια φορά ο Νόβακ Τζόκοβιτς σχετικά με τα συμπληρώματα που λαμβάνει κατά τη διάρκεια των αγώνων με αφορμή ένα βίντεο που κατέγραψε θεατής του αγώνα με τον Στέφανο Τσιτσιπά για τα ημιτελικά του Paris Masters.

Σε βίντεο απεικονίζονται συνεργάτες του Σέρβου τενίστα να παρασκευάζουν ένα συμπλήρωμα σε υγρή μορφή με τον έναν εξ αυτών να δίνει την εντύπωση ότι προσπαθεί να κρύψει από την κάμερα τις κινήσεις του δεύτερου συνεργάτη του Τζόκοβιτς.

«Μπορεί κάποιος που γνωρίζει τένις να μου εξηγήσει τι συμβαίνει εδώ και γιατί γίνεται με αυτόν τον τρόπο; Μου φαίνεται εκπληκτικά ύποπτο» έγραψε στο Twitter ο δημοσιογράφος που ανήρτησε το σχετικό βίντεο.

Ο Τζόκοβιτς έχει χαρακτηρίσει το συγκεκριμένο σκεύασμα ως «μαγικό φίλτρο». Πάντως θέση στο ζήτημα πήρε η σύζυγος του τενίστα, Γελένα, όταν άλλος χρήστης του Twitter κάλεσε τον Σέρβο αθλητή να τοποθετηθεί δημοσίως και να δώσει απαντήσεις για όσα σενάρια κυκλοφορούν.

«Θα μιλήσει όταν είναι έτοιμος να μιλήσει. Όλη αυτή η ανοησία να μιλάνε ορισμένοι άνθρωποι για ό,τι δεν είναι έτοιμοι επειδή άλλοι είναι ανυπόμονοι, είναι παράλογο. Σωπάστε. Κοιτάξτε περισσότερο τους εαυτούς σας. Δεν είναι όλα ύποπτα όσα βλέπετε. Θα μπορούσε να είναι κάτι ιδιωτικό. Δεν επιτρέπεται αυτό;» έγραψε η σύζυγος του Τζόκοβιτς χωρίς να δίνει ξεκάθαρες απαντήσεις.

Για να ενημερώνεστε πάντα πρώτοι!

Κάνε εγγραφή στο Newsletter μας και απόκτησε πρόσβαση στα νέα πριν από όλους τους άλλους.