Σήμερα η 5η Σύνοδος της Μικτής Διυπουργικής Επιτροπής Ελλάδας-Σαουδικής Αραβίας

Συνάντηση του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη με τον υπουργό Επενδύσεων της Σαουδικής Αραβίας, Χαλίντ μπιν Αμπντουλαζίζ Αλ Φαλίχ, στο Μέγαρο Μαξίμου, Δευτέρα 30 Μαΐου 2022. (ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ/EUROKINISSI)

Με την 5η Σύνοδο της Μικτής Διυπουργικής Επιτροπής Ελλάδας-Σαουδικής Αραβίας και την υπογραφή πρωτοκόλλου και συμφωνίας που άπτεται της υλοποίησης οπτικού καλωδίου μεταφοράς δεδομένων EMC, ολοκληρώνεται η τριήμερη επίσκεψη της πολυπληθούς σαουδαραβικής επιχειρηματικής αποστολής στην Ελλάδα, με επικεφαλής τον Σαουδάραβα υπουργό Επενδύσεων και τη συμμετοχή οκτώ υφυπουργών.

Στη Σύνοδο θα συμμετάσχουν υψηλόβαθμες αντιπροσωπείες από τα υπουργεία Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Υγείας, Ναυτιλίας, Τουρισμού, Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Παιδείας και Θρησκευμάτων, Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, υπό την προεδρία του υφυπουργού Κώστα Φραγκογιάννη και του Σαουδάραβα υπουργού Επενδύσεων, Χαλίντ Αλ Φαλέχ (Khalid Al Faleh).

Η Μικτή Διυπουργική Επιτροπή θα ολοκληρώσει τις εργασίες της με την υπογραφή πρωτοκόλλου από τους δύο υπουργούς, καθώς και συμφωνίας που άπτεται της υλοποίησης οπτικού καλωδίου μεταφοράς δεδομένων EMC.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Για να ενημερώνεστε πάντα πρώτοι!

Κάνε εγγραφή στο Newsletter μας και απόκτησε πρόσβαση στα νέα πριν από όλους τους άλλους.