Ρουβίκωνας: Επίθεση στο σπίτι του Γιώργου Μυλωνάκη

©Ρουβικωνας – Facebook

Επίθεση στο σπίτι του γγ της Βουλής, Γιώργου Μυλωνάκη, πραγματοποίησε ο Ρουβίκωνας.

Αφορμή στάθηκε η «δίωξη των αγωνιστών Ν. Ποργιώτη και Γ. Καλαϊτζίδη με την κακουργηματικού χαρακτήρα κατηγορία της “φθοράς ιστορικού μνημείου” για την επίθεση που έκανε ο Ρουβίκωνας με μπογιές στη Βουλή, στις 21 Μάη», σύμφωνα με το Ρουβίκωνα.

«Η Ελευθερία, η Δημοκρατία, οι Θεσμοί δεν εκβιάζονται, δεν φιμώνονται και δεν τρομοκρατούνται», έγραψε στον λογαριασμό του στο Twitter ο Γιώργος Μυλωνάκης.

«Στις πρόσφατες, απόλυτα καταδικαστέες επιθέσεις που γίνονται σε σπίτια βουλευτών, προστέθηκε και η επίθεση, εξίσου καταδικαστέα, στο σπίτι του Γενικού Γραμματέα της Βουλής από τον “Ρουβίκωνα”. Ύπουλα, μέσα στο σκοτάδι, με άνανδρο στόχο σπίτια και οικογένειες, δεν πετυχαίνουν τίποτα άλλο παρά μόνο τη διαρκή αποδοκιμασία και καταδίκη τους από την ελληνική κοινωνία, την ίδια στιγμή που κατάδικοι ή υπόδικοι, στο φως όμως της ημέρας, αντιμετωπίζονται και θα αντιμετωπίζονται από τη Δικαιοσύνη», είπε ο Κωνσταντίνος Τασούλας.

Tweet για την επίθεση έκανε και ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας. «Μία ακόμη θρασύδειλη ενέργεια που πρέπει να τύχει της αποδοκιμασίας του πολιτικού κόσμου και της ελληνικής κοινωνίας», αναφέρει.

Για να ενημερώνεστε πάντα πρώτοι!

Κάνε εγγραφή στο Newsletter μας και απόκτησε πρόσβαση στα νέα πριν από όλους τους άλλους.