Ρόμπι Γουίλιαμς: Το ντοκιμαντέρ για τη ζωή του θα είναι γεμάτο ναρκωτικά και σεξ

©EPA

Ένα ντοκιμαντέρ σχετικό με τη ζωή του Ρόμπι Γουίλιαμς έρχεται στο Netflix.

Όπως είπε ο ίδιος, είναι διαθέσιμος να εκτεθεί, δίνοντας στο φως λεπτομέρειες για τη σχέση του με τα ναρκωτικά, το σεξ και τις ψυχικές ασθένειες.

«Δεν υπάρχουν κανόνες. Είμαι πιο πρόθυμος από όλους να τα συμπεριλάβω όλα μέσα. Πολύ σπάνια θα τύχει να πω “αυτό πάει πολύ, βγάλτε το”. Συνήθως σκέφτομαι “αυτό δεν είναι αρκετό”» τόνισε.

Το ντοκιμαντέρ θα γυριστεί στην έπαυλή του, στο Κένσινγκτον του Λονδίνου. Τη σκηνοθεσία έχει αναλάβει ο Μάικλ Γκρέισι, ενώ τον τραγουδιστή θα υποδυθεί ο Τζόνο Ντέιβις.

«Οι περισσότεροι άνθρωποι θέλουν να δείχνουν μία ωραιοποιημένη πτυχή του εαυτού τους επειδή φοβούνται να δώσουν τόσο πολλά για την πραγματική τους ζωή», σημείωσε ο τραγουδιστής.

«Δεν έχω τίποτα να κρύψω, είμαι ανοιχτό βιβλίο και δεν φοβάμαι να λέω τη γνώμη μου και να μοιράζομαι τις εμπειρίες μου. Είμαι αυθεντικός και δεν χαμπαριάζω. Όλοι φοβούνται πια μήπως ενοχλήσουν, μήπως χάσουν τη δουλειά τους, το κοινωνικό τους στάτους. Σκέφτομαι πως αν επικοινωνήσω τον κυνισμό και τις απόψεις μου προς τα εμένα, κανείς δεν μπορεί να με κάνει cancel», είχε πει σε συνέντευξή του.

Για να ενημερώνεστε πάντα πρώτοι!

Κάνε εγγραφή στο Newsletter μας και απόκτησε πρόσβαση στα νέα πριν από όλους τους άλλους.