Riviera Tower: Ο υψηλότερος πράσινος ουρανοξύστης στη Μεσόγειο

©ΑΠΕ-ΜΠΕ

Η έναρξη των εργασιών για τον υψηλότερο παραθαλάσσιο «πράσινο» ουρανοξύστη στη Μεσόγειο, στο Ελληνικό, είναι προ των πυλών.

Γα τα 180 διαμερίσματα του Riviera Tower που θα έχει 50 ορόφους, έχουν κατατεθεί προκαταβολές πελατών για περίπου τα τρία τέταρτα της πωλούμενης επιφάνειας. Τα συνολικά έσοδα ανέρχονται σε περίπου 600 εκατομμύρια ευρώ.

Τα βασικά χαρακτηριστικά

Το βασικό χαρακτηριστικό της σχεδιαστικής προσέγγισης αποτελεί η δημιουργία ενός αισθητικά λιτού κτιρίου. Θα ξεχωρίζει η παρουσία του πράσινου και του υδάτινου στοιχείου.

Όλες οι κατοικίες θα είναι διαμπερείς με υλικά κατασκευής φιλικά προς το περιβάλλον, καθώς και όλες τις προδιαγραφές ενός έξυπνου κτιρίου. Όταν ολοκληρωθεί η κατασκευή του, σε χρονικό ορίζοντα πενταετίας, θα είναι ένας από τους πιο «πράσινους» ουρανοξύστες παγκοσμίως.

Οδυσσέας Αθανασίου: «Κεντρικός άξονας το πράσινο και ο σεβασμός στην ποιότητα ζωής»

Όπως αναφέρει ο διευθύνων σύμβουλος της Lamda Development, Οδυσσέας Αθανασίου, ο Riviera Tower φιλοδοξεί να αποτελέσει «ένα μοναδικό κτίριο για τα ελληνικά αλλά και παγκόσμια δεδομένα, ένα αρχιτεκτονικό τοπόσημο, το οποίο θα προσδώσει το στίγμα της συνολικής ανάπλασης, έχοντας ως κεντρικό άξονα το πράσινο, τον σεβασμό στο περιβάλλον, την ποιότητα ζωής».

Για να ενημερώνεστε πάντα πρώτοι!

Κάνε εγγραφή στο Newsletter μας και απόκτησε πρόσβαση στα νέα πριν από όλους τους άλλους.