Ράιαν Ρέινολντς: Ανακοίνωσε με χιουμοριστικό τρόπο τη συμμετοχή του Χιου Τζάκμαν στο «Deadpool 3» [vids]

Ο Χιου Τζάκμαν επιστρέφει στο ρόλο του Γούλβεριν για την ταινία «Deadpool 3».

Την ανακοίνωση έκανε ο Ράιαν Ρέινολντς στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Το τρίτο μέρος της σειράς ταινιών έχει και ημερομηνία κυκλοφορίας. Η ημερομηνία είναι η 6η Σεπτεμβρίου του 2024.

«Γεια σε όλους, είμαστε πολύ λυπημένοι που χάσαμε τους εορτασμούς της έκθεσης D23 αλλά εργαζόμαστε πολύ σκληρά για την επόμενη ταινία “Deadpool” εδώ και κάποιο διάστημα», ανέφερε ο Ρέινολντς.

«Η πρώτη του εμφάνιση στο MCU πρέπει να είναι ξεχωριστή. Χρειάζεται να μείνουμε πιστοί στον χαρακτήρα, να βρούμε νέο κίνητρο, νόημα. Κάθε φιλμ “Deadpool” πρέπει να είναι μοναδικό. Υπήρξε μια εκπληκτική πρόκληση που με έχει πιέσει να ψάξω πιο πολύ (…) Χιού, θέλεις να υποδυθείς τον Γούλβεριν για μια ακόμα φορά», ρωτάει ο Ρέινολντς την ώρα που ο Τζάκμαν περπατάει πίσω του.

«Και βέβαια, Ράιαν», απαντά ο Τζάκμαν. Το βίντεο ολοκληρώνεται με το τραγούδι της Γουίτνεϊ Χιούστον «I Will Always Love You» παραλλαγμένο σε «I Will Always Love Hugh». Τότε εμφανίζεται το λογότυπο του Deadpool το οποίο ξαφνικά «κόβεται» από τα νύχια του Γούλβεριν.

Λίγη ώρα μετά, ο Ρέινολντς ανήρτησε ακόμα ένα βίντεο με τους δυο τους να μιλούν κυρίως για το φιλμ «Logan». 

Για να ενημερώνεστε πάντα πρώτοι!

Κάνε εγγραφή στο Newsletter μας και απόκτησε πρόσβαση στα νέα πριν από όλους τους άλλους.