Πυρσοί, σαμπάνιες και «όλε» στην υποδοχή της «χρυσής» Τζένγκο [vids]

ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI

Η Ελίνα Τζένγκο επέστρεψε στην Ελλάδα ύστερα από το χρυσό μετάλλιο που κατέκτησε στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα στίβου και γνώρισε την αποθέωση από όσους την περίμεναν στο αεροδρόμιο. Συνθήματα, αγκαλιές, φιλιά, πυρσοί, σαμπάνιες και πανηγυρικά «όλε» για το κορίτσι-θαύμα του ελληνικού αθλητισμού.

Όπως ανέφερε το Thesstoday, συγγενείς, φίλοι και συναθλητές της 19χρονης σπουδαίας αθλήτριας ταξίδεψαν από τη Νέα Καλλικράτεια στη Θεσσαλονίκη ώστε να καλωσορίσουν την Ελίνα Τζένγκο, η οποία μαζί με την υπόλοιπη αποστολή έφτασε στον χώρο των αφίξεων καταχειροκροτούμενη από αρκετό κόσμο, που με πανό και την ελληνική σημαία φώναζαν ρυθμικά συνθήματα.

«Νιώθω μεγάλη χαρά, σας ευχαριστούμε για την υπέροχη υποδοχή. Μας υποδεχθήκατε με ανοιχτές αγκαλιές και ανοιχτά τα χέρια. Είμαι πολύ ικανοποιημένη, πολύ χαρούμενη που έκανα περήφανη την Ελλάδα μαζί με όλη την υπόλοιπη αποστολή», δήλωσε η Ελίνα Τζένγκο.

Όπως φαίνεται από το παρακάτω βίντεο, κάποιοι από τους παρευρισκόμενους τη σήκωσαν με τα χέρια τους και την πέταξαν στον αέρα κατά τη διάρκεια του «πάρτι» που στήθηκε για την υποδοχή της.

Για να ενημερώνεστε πάντα πρώτοι!

Κάνε εγγραφή στο Newsletter μας και απόκτησε πρόσβαση στα νέα πριν από όλους τους άλλους.