Προφυλακιστέος ο αστυνομικός για τον βιασμό της 14χρονης στη Λέσβο

©EUROKINISSI/ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ

Κρίθηκε προφυλακιστέος ο 53χρόνος αρχιφύλακας που κατηγορείται για το βιασμό 14χρονης στην Λέσβο μετά την απολογία του.

Απολογούνταν από νωρίς το πρωί της Τρίτης για την υπόθεση. Έξω από το Δικαστικό Μέγαρο στη Μυτιλήνη, είχαν συγκεντρωθεί συγγενείς και φίλοι της οικογένειας της ανήλικης και πολίτες που αποδοκίμασαν τον κατηγορούμενο.

Ο 53χρονος εμφανίστηκε ενώπιον των δικαστικών αρχών με την συνοδεία δικηγόρου των Αθηνών καθώς ο συνάδελφός του από την Μυτιλήνη, ποθυ είχε διοριστεί αρχικά, παραιτήθηκε και κανένας δικηγόρος από την Λέσβο δεν δέχθηκε να αναλάβει την υπόθεση.

«Ένα κτήνος είναι, κτήνος, αυτό, και θέλω να ακουστεί αυτό, ότι είναι ένα κτήνος. Αυτοί οι άνθρωποι είναι άρρωστοι. Απλά θέλω να πάει εκεί που πρέπει να πάει και να πονέσει όπως πόνεσε το δικό μου το παιδί. Ψυχολογικά δεν είναι καθόλου καλά, κλαίει όλη μέρα» δήλωσε η μητέρα του θύματος.

Το πρωί της Δευτέρας, ο συλληφθείς αστυνομικός οδηγήθηκε από την Αστυνομική Διεύθυνση Λέσβου στο δικαστικό μέγαρο κάτω από αυστηρά μέτρα ασφαλείας. Εκεί, τον περίμεναν οι γονείς της 14χρονης που έπεσε θύμα του, οι οποίοι μόλις τον είδαν ξέσπασαν με τη μητέρα της ανήλικης να του φωνάζει «τι σου ‘κάνε το μωρό μου;» αποκαλώντας τον παιδεραστή.

Για να ενημερώνεστε πάντα πρώτοι!

Κάνε εγγραφή στο Newsletter μας και απόκτησε πρόσβαση στα νέα πριν από όλους τους άλλους.