Πρέβεζα: Επίσκεψη του πρωθυπουργού στον αρχαιολογικό χώρο της Νικόπολης

©(ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΠΑΜΗΤΣΟΣ/ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ/EUROKINISSI

Την πόλη της Πρέβεζας επισκέφτηκε σήμερα ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης.

Ο πρωθυπουργός περπάτησε στο κέντρο της πόλης, όπου συνομίλησε με κατοίκους. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης αναφέρθηκε στην ολοκλήρωση του έργου της παράκαμψης Αμφιλοχίας, έκανε αναφορά στην υποθαλάσσια ζεύξη της Λευκάδας, ενός έργου πνοής που δρομολογείται, ενώ επανέλαβε, ότι οι εκλογές θα γίνουν στο τέλος της τετραετίας.

Στη συνέχεια επισκέφτηκε τον αρχαιολογικό χώρο της Νικόπολης, όπου βρίσκεται το αρχαίο θέατρο. Τον πρωθυπουργό υποδέχθηκε η υπουργός Πολιτισμού Λίνα Μενδώνη.

Ο πρωθυπουργός εμφανίστηκε ιδιαίτερα ενθουσιώδηςαπό την εξέλιξη των έργων αναστήλωσης. Κατά τη συνομιλία του τόσο με την κυρία Μενδώνη και με τον περιφερειάρχη Ηπείρου Αλέξανδρο Καχριμάνη, αλλά και τον προϊστάμενο Εφορείας Αρχαιοτήτων Γιώργο Ρηγίνο, έδειξε ενδιαφέρον για τις προοπτικές του αρχαιολογικού χώρου.

Η Λίνα Μενδώνη τόνισε πως ο Κυριάκος Μητσοτάκης «γνωρίζει πάρα πολύ καλά πως τέτοιοι αρχαιολογικοί χώροι, με αυτά τα μνημεία σε περιοχές ιδιαίτερου φυσικού ενδιαφέροντος, εκτός από πόλοι πολιτισμού είναι και πόλοι ανάπτυξης».

Για να ενημερώνεστε πάντα πρώτοι!

Κάνε εγγραφή στο Newsletter μας και απόκτησε πρόσβαση στα νέα πριν από όλους τους άλλους.